reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

chetnie oddam wszystkie napday do konca ciazy! chudniesz, bo nie jesz? apetytu nie masz, czy tak po prostu. a w poprzednich ciazach tez tak mialas?

No ja myślę, że jem dzisiaj zjadłam na śniadanie małą grachamkę- pół z serem, pół z wędliną, kawe, 1 ziemniaczka z masłem i teraz bułkę z wędlinką. Acha i jeszcze 1ną śliwkę i pewnie jeszcze wieczorem coś zjem albo kakao wypiję.

moja mama mówi, że jak na ciążę to mało :-/

Przy poprzednich tyłam. Z Amelką 8 kg z Jasiem 10.
Niewiem nic :-/

reklama
U mnie właśnie lody przyjechały i zrobiłam zapas na tydzień ;-) Nie wiem zupełnie jak to mozliwe, że pochłaniam straszne ilości i nie tyję... Czyżby Młoda jadła jeszcze więcej niż ja?! ;-)
Za to zupełnie nie mam pomysłu co na obiad zrobić a nie mam sumienia prosić Marcina o kolejny obiad z kolei...
jeżeli o lody chopdzi to słyszałam ze po lodach to sie nie tyje ,
a ja moje drogie to 5+ ale coraz wiencej jem to teraz waga ruszy do przody aż strach pomyśleć

No ja myślę, że jem dzisiaj zjadłam na śniadanie małą grachamkę- pół z serem, pół z wędliną, kawe, 1 ziemniaczka z masłem i teraz bułkę z wędlinką. Acha i jeszcze 1ną śliwkę i pewnie jeszcze wieczorem coś zjem albo kakao wypiję.

no to malo jesz. przeciez z tego to sie jedynie z 1000kcal nazbiera.

na nieszczescie moje, Mamusia upiekla pyszny sernik! niech ci goscie szybko przyjezdzaja bo nic im nie zostanie!

Witam Kobietki.
Mmmm mowa o jedzonku... my dzis do chinskiej restauracji na kolacyjke sie wybieramy... a ze to bufet to na pewno wroce wypelniona po same brzegi. Raz nie zawsze ;-)Do tego dzis moje urodziny i imieniny wiec musimy poswietowac.Wytlumaczenie jest :tak:

Dagmar, to naprawde malutko jesz. I to bardzo! do tego srednio zdrowo! A gdzie warzywka, owoce, bialko?:baffled:

:-):-)
Witam Kobietki.
Mmmm mowa o jedzonku... my dzis do chinskiej restauracji na kolacyjke sie wybieramy... a ze to bufet to na pewno wroce wypelniona po same brzegi. Raz nie zawsze ;-)Do tego dzis moje urodziny i imieniny wiec musimy poswietowac.Wytlumaczenie jest :tak:

Dagmar, to naprawde malutko jesz. I to bardzo! do tego srednio zdrowo! A gdzie warzywka, owoce, bialko?:baffled:
ta wszystkiego naj naj lepszego dużo zdrówka nie przesadz wieczorkiem :-)

Kulaszusza wszystkiego najlepszego mam nadzieję że wieczór będzie udany :-)
Mi też się wydaje że Dagmar jesz za mało - moja ginekolog mówiła mi że trzeba jeść mało ale przynajmniej co 3 godziny czyli ok 5 - 6 posiłków dziennie :) a u Ciebie ledwo 3 malusie.
Ja za to też mam apetyt duży, przytyłam od początku ciąży ok 6 kg - jutro jak w gabinecie stanę na wagę to się okaże dokładnie ;-) i jutro czeka mnie to długie usg z pełnym pęcherzem - już się denerwuję co to będzie.

Kukurydza, lody, serniczek na mnie nie podziałały - już się ucieszyłam. Aż tu:

Witam Kobietki.
Mmmm mowa o jedzonku... my dzis do chinskiej restauracji na kolacyjke sie wybieramy... a ze to bufet to na pewno wroce wypelniona po same brzegi. Raz nie zawsze ;-)Do tego dzis moje urodziny i imieniny wiec musimy poswietowac.Wytlumaczenie jest

Zabije za chińszczyzne. Coś za mną cały dzień chodziło i nie wiedziełam co - już wiem. Chińszczyzna!!!! Mniam - tylko skąd ja chińszczyzne wytrzasne :confused:

Kochana no i Podwójne STO LAT w takim razie - imieninowo-urodzinowe. Dużo Zdrówka, Szczęścia i Spełnienienia Marzeń - nawet tych malutkich ;-):-):-):-)

0624.jpg

reklama
wreszcie doczytałam:-)
nie było mnie pół dnia i tyle czytania
Mea życzę powodzenia:tak:
Jestem wyrypana jak koń po rodeo
Mąż mnie wykorzystuje na maxa i ciągle jestem w drodze
już mam dość na następny tydzień;-)
no ale loty za pasem i trzeba to jakoś przeżyć:-D
wypiłam karmi i jakaś się głodna zrobiłam
mam pierś z kurki, papryczkę i brzoskwinkę w puszce-zaraz będziemy myśleć co tu zrobić:-p:cool2:

ja też jestem za pampersiakami!!!

Do góry