Kurcze wydaje mi sie ze to duzooooooo !!! ja po 50 glukozy mialam 150 !!! Mniejmy nadzieje ze nastepny wynik bedzie lepszyNiestety az 160
reklama
dziewczyno Ty przestan sobie wkrecac!! Po posiłku norma jest do 200!!a do mnie zadzwonila kosmetyczka ze jak sie zle czuje to moze lepiej ona juz do domu przyjdzie no i umowilysmy sie na 19.fajna z niej babka
niestety az 160
Bo sie tam do Ciebie przejade i nastukam po dupsku!!
maggie_f
Fanka BB :)
Daga poczekaj chociaż niech dziecko urodzi
Jajcary jedne bezjajowe hehehehe
A teraz trochę gorzkich żali : buuuuuuuu zaraz musze wracać do domu (120km), zaraz potem o 15:00 mam tam wizytę u dentala buuu :> jak będzie bolało to dostanie w krocze : D
Ciekawe czy krocze zostanie jednak ocalone?
Kurcze, słodkie te pluszaki, ciekawe czy rzeczywiście działają. Problem tylko będę miała z wyborem jak się zdecyduję. ;-)STERNTALER STELLA Z BIJĄCYM SERCEM MIX WZORÓW (707517945) - Aukcje internetowe Allegro cholera go wie ...... mozna kupić, potem najwyżej jak będzie starszy rozbierze na czynniki pierwsze hehe ........
Lilijko - odpoczywaj Kochana, mam nadzieję że z serduszkiem wszystko jednak dobrze.
no musi byc dobry i bedzie tak czujeOzzzz ty !!!!!!!!!!!!!!!! A ja umieralam z glodu wieczorem ...opilam sie wodyyyyyyyy i poszlam spac ....szybko zasnelam o dziwo ..n o i spalam do 8 :20 !!!!!! Nawet glod mi nie przeszkadzal ahahahahaha ....najgorsze ze o 8 mialam byc z glukoza u poloznej mojej ahahah !!zerwalam sie ,zaszlam do apteki po glukoze i o 9 dopiero lyknelam !pani msiala niestye czekac razem ze mna dodatkowa godzinke hahaha 75 bylo jeszcze gorsze niz 50 chyba ...bo tak mnie w gardlo drapalo od slodkiego ze szok !!!
Wiec tym razem napewno bylam na czczo jak o 20 zjadalm kolacje ahahhaha !!!
Pozniej tak sie zamulilam ze o 11 dopiero cos zjadlam ...Teraz juz zaczynam nadrabiac ....ale jakos slodkiego sie boje teraz nawet odpuscialm sobie cole ...bo tak mi sie chcialo !!!!
Jutro z rana mam zadzwonic i poda mi pani wynik .mam nadzieje ze bedzie dobry
dziewczyno Ty przestan sobie wkrecac!! Po posiłku norma jest do 200!!
Bo sie tam do Ciebie przejade i nastukam po dupsku!!
No ja słyszalam ze norma jest 140 i przed chcwila bylam na watku dla cukrzycowych mam i one pisza o normie 130 1h po posilku i do 90 na czczo
no nie wiem, mnie tam na diabetologi uczyli takiej tabeleczki jak rozpoznawac cukrzyce i z normami i mówili że do 200 po posiłku jest norma.No ja słyszalam ze norma jest 140 i przed chcwila bylam na watku dla cukrzycowych mam i one pisza o normie 130 1h po posilku i do 90 na czczo
Kurcze wydaje mi sie ze to duzooooooo !!! ja po 50 glukozy mialam 150 !!! Mniejmy nadzieje ze nastepny wynik bedzie lepszy
Moja droga po 50 glukozy to ja mialam az 197 a teraz to sobie zmierzylam 1h po sniadanku i tak mi strzelilo. Mysle ze to po bulkach co prawda byla to grahamka ale taka jakas wielka chyba musze zaczac jesc chleb razowy
no to 197 to bylo za duzo, ale to 160 z dzisiaj wg mnie okMoja droga po 50 glukozy to ja mialam az 197 a teraz to sobie zmierzylam 1h po sniadanku i tak mi strzelilo. Mysle ze to po bulkach co prawda byla to grahamka ale taka jakas wielka chyba musze zaczac jesc chleb razowy
reklama
Wiesz moj maz tez tak mowi ale moze normy dla kobiet ciezarnych sa inne.Zobaczymy w czwartek ide do diabetologano nie wiem, mnie tam na diabetologi uczyli takiej tabeleczki jak rozpoznawac cukrzyce i z normami i mówili że do 200 po posiłku jest norma.