reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no panie kochane ja zaraz spadam i wroce pozno !!
jade do pracy zawiezc l4 ... potem po zakupy nr1 nastepnie paznokcie i dopiero do domu
a w domu ciag dalszy roboty z przeprowadzka ... pozniej zakupy nr 2 ... ech to bedzie dluuuugi dzien ...
jade do pracy zawiezc l4 ... potem po zakupy nr1 nastepnie paznokcie i dopiero do domu
a w domu ciag dalszy roboty z przeprowadzka ... pozniej zakupy nr 2 ... ech to bedzie dluuuugi dzien ...
aga6671
Mama Hani i Tomka
Aleście ją zjechały:-):-):-)https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...yli-nietypowe-zaplodnienia-29497/#post4022101 <- zapraszam do konwersacji ahahahha...
![]()
Ale ona sobie chyba jaja robiła bo nie wierzę że ktoś może być tak głupi;-)
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
witam wszystkie z ranka

to masz bardzo podobną sytuacje jak ja tytlko że ja mieszkam z babcią a ona czasami tak potrafi zatruć życie a szczególnie mojemu meżowi w cześniej go uwielbiała i przed ślubem przepisała z dom na mnie a po ślubie jej cos nie pasuje i wiecznie wojny z moim męzem żeby tego nie ruszał żeby to zostawił a on jej że to jest jego i wtedy jest masakra ale co mam poradzić to jest moja babcia a zresztą zapisaliśmy jej całe pietro jako dożywocie wrazie jak by mi odbiło i chciałaby ja wyzocićNo wreszcie jestem:-)
Witam nowe mamusie!
Asia nie przejmuj się! I tak zobaczysz dzidziolka na 3D:-)
Ale miałam robotę dzsiaj! Tylko się za bardzo nie śmiejcie:-) Mieliśmy wykopki dzisiaj:-):-):-) Dla nie wtajemniczonych... wykopywanie ziemniaków!
Mieszkamy z ciotką która ma 87 lat i na wiosnę przekopała mi pół placu za domem żebym miała gdzie ogródek zrobić:-) Więc nie miałam wyboru!!! Dobrze że sił jej zabrakło na przód domu:-):-) Choć między róże i maliny swoje ziemniaki posadziła:-)
Ale trzeba z nią dobrze żyć bo mieszkamy w jej domu, który mam dostać w spadku! Na szczęście oprócz sadzenia na całej posesji to jest bardzo nieszkodliwą staruszką:-)
gratulacje że cali i zdrowi wróciliscie z tej przejażdzkiLaski umieram z przejedzenia:-)
Jak tylko odebrałam prawko mąż wyciągnął mnie do Gorzowa-wróciliśmy w jednym kawałku i nawet na mnie nie krzyczał po drodze
a po powrocie zrobiłam sałatkę z zupek chińskich i razem z mężem pochłonęliśmy całą dużą miskę
później położyliśmy się na chwilę i dopiero się obudziłam
a teraz mam w planie filmek-"wróg u bram" suuuuuuuuuuuper film!!!
![]()
mój tez sam sobie prasuje a teraz to i mi musi ba ja leże cały czas prawieDobrze, że mój mąż sobie sam prasujejak dotąd mój leń wygrywa, z drugiej strony nie powiem, żebym z nim tak bardzo walczyła...
![]()

ratunku ja mam to samo ciągle nie wiem co mam zjeść i na nic nie mam ochotyA ja mam odwieczny problem: coś bym zjadła, ale nie wiem co
joanna82 powodzenia jutro na glukozie!

reklama
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
ja nie wieże w takie rzeczyAleście ją zjechały:-):-):-)
Ale ona sobie chyba jaja robiła bo nie wierzę że ktoś może być tak głupi;-)