moj reaguje jak mu sie chce jesc albo pictaki glomodorCzy wasze maluchy też reagują na wasz głos ???
Mój strasznie! wystarczy ,że się odezwę i już dostaję kopniaka hehe ..
a co się wyprawia jak sobie śpiewam przy sprzątaniu hahaha
reklama
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
ale mi zrobiłaś ochote na rybke chyba zwaryjuje mniam mniamhej ciezarowki,
Witam nowe mamy
Asiu trzymamy kciuki za ciebie
Ale zescie od wczoraj naskrobaly. Mi sie wczoraj ryby zachcialo i jezdzilismy po calym trojmiescie w poszukiwaniu dobrej smazalni.W koncu pojechalismy 20 km i zjadlam takiego prawie pol kilo dorsza i do tego fryteczki i surowka.A pozniej myslalam ze pekne i tak mnie znow wytrzeslo w tym samochodzie ze w duchu sama na siebie bylam wsiekla.
O Boze dziewczyny ale jestem przestraszona.Wlasnie zadzwonil moj M i mnie pyta czy przechodzilam Ospe bo on ma półpaśca i Pani doktor go pyta i co ja oczywiscie nie przechodzilam.Nie wiecie jakie moga byc skutki na plod jakby co?
A
AnOoLa88
Gość
W najgorszym wypadku możesz poronić.O Boze dziewczyny ale jestem przestraszona.Wlasnie zadzwonil moj M i mnie pyta czy przechodzilam Ospe bo on ma półpaśca i Pani doktor go pyta i co ja oczywiscie nie przechodzilam.Nie wiecie jakie moga byc skutki na plod jakby co?
Ja też ospy nie miałam. A mój B miał półpaśćca. Było to jakoś na początku ciąży. Nam lekarka powiedziała, że jeśli nie będę go dotykała, nie będziemy spali razem i w ogóle to nic się nie stanie. Po dwóch tygodniach półpasiec się stracił a dziecko i ja jesteśmy zdrowi
W najgorszym wypadku możesz poronić.
Ja też ospy nie miałam. A mój B miał półpaśćca. Było to jakoś na początku ciąży. Nam lekarka powiedziała, że jeśli nie będę go dotykała, nie będziemy spali razem i w ogóle to nic się nie stanie. Po dwóch tygodniach półpasiec się stracił a dziecko i ja jesteśmy zdrowi
W najgorszym wypadku to wiem co moze sie stac
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
anoola o co chodzi z tą wrożba co podałyscie na forum planowane narodziny grudzień ja nie wiem jak mam to rozkmin ićW najgorszym wypadku możesz poronić.
dziewczyny prosze was uzywajcie tlustych kremow(np.nivea lub oliwki w zelu)zeby nie miec roztepow,bo jak uwidzialm dzisiaj moja kolezanke tozdebialam jest w 6 miesiacu i juz ma duze roztepy bo ginek.stwierdzila ze nic jej nieda smarowanie sie kremami a to bzdura ja mam nawet kremy z polski na roztepy ale dopiero bede brala w 8 miesiacu
A
AnOoLa88
Gość
o krew niby..choć ja tam w to nie wierzę..anoola o co chodzi z tą wrożba co podałyscie na forum planowane narodziny grudzień ja nie wiem jak mam to rozkmin ić
ja w wieku poczęcia miałam 20 lat a mój B 22..
więc ja 20 - 7+7+6 =20 czyli krew sześcioletnia
mój B 22 - 7+7+7+1=22 czyli krew jednoroczna
ja - 6 > mój -1 czyli ze jesli niby ja mam starsza krew.. bo sześcioletnią to będzie dziewczynką a jesli to mój miałby starszą to chłopczyk
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
czyli ja 28 lat to ile a mój 30 lat to 2o krew niby..choć ja tam w to nie wierzę..
ja w wieku poczęcia miałam 20 lat a mój B 22..
więc ja 20 - 7+7+6 =20 czyli krew sześcioletnia
mój B 22 - 7+7+7+1=22 czyli krew jednoroczna
ja - 6 > mój -1 czyli ze jesli niby ja mam starsza krew.. bo sześcioletnią to będzie dziewczynką a jesli to mój miałby starszą to chłopczyk
reklama
O Boze dziewczyny ale jestem przestraszona.Wlasnie zadzwonil moj M i mnie pyta czy przechodzilam Ospe bo on ma półpaśca i Pani doktor go pyta i co ja oczywiscie nie przechodzilam.Nie wiecie jakie moga byc skutki na plod jakby co?
Ja znalazłam coś takiego:
Infekcja wirusem ospy w czasie ciąży – zagrożenia dla matki i płodu, Openmedica Zdrowie
wejdź i poczytaj i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.
A co do rybki - to też bym sobie zjadła taką smażoną mmmmm aż czuje jej zapach :-)