reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

:-D:-D haha no byłoby odlotowo jak kiedyś na Słowacji:-D Miałam bikini, w których majcie pasowały jak ulał a stanik miałam taki, że się rozłaził pod pachy:-D Potem mi go mama przerabiała, ale i tak jak leciałam po schodach by się wspiąć na zjeżdżalnię to mi cycki wyskoczyły:-) Mój miał ubaw po pachy a ja leciałam po bikini zapasowe:-)

ahahahhaha, to musiał być dośc szybki ten lot, z rozbieganymi oczami :-D

reklama
wlasnie sobie pogadalam z moja druga polowka przez telefon i mu mówie ze jak bedzie grzeczny i zasłuży to moze sie zgodze na tego Łukasza ;) co mu bede mowic ze juz sie zgodzilam
ide tez sie nasmarowac jeszcze oliwą i poczytam książeczke jakąs jak sie wszytskie zmyłyście ;)

reklama
Do góry