Ja mam do fenoterolu isoptin i jakoś szału nie robi-trzęsie mnie strasznie chociaż teraz to już mi przynajmniej serducho tak nie wali jak po pierwszej tabletce
no właśnie zwykle ispotin dają, a ile razy dziennie bierzesz fenoterol?
Witam!
U mnie wyczekiwany dzien nastał:-)WIZYTA U GINA ktorej sie jakos boje:-(najgorsze to czekanie na swoja kolej ale jakos przezyje;-)mnie dzis nowu boli w dole plecow i to mnie martwi.
kopciuszku bedzie okej, nie martw sie plecami, brzuszek masz spory to i nowe obciazenie jest dla kregosłupa, ja to czuje tak jak by moja kosc krzyzowa miala sie rozpaść na kawałki za moment, wczesniej jeszcze bolaly mnie biodra
23marta No widzisz wszystko jest ok;-) Duze juz te Twoje chlopaki:-)
nio skzoda tylko ze musze brac ten fenoterol, ale wiesz tez myslalam ze beda mniejsze a tu prosze jaka mila niespodziewajka
Martus ja biore do tego Isoptin na kołatanie serca i nawet nie jest tak strasznie jednak najgorzej jest o 6 rano bo ja to swiństwo biore 4*pol i dzis zaczelam sie zastanawiac co jest ze w dzien mna tak nie rzuca jak o tej 6 i mysle ze to wina ze biore na pusty zołądek i wygonilam mojego M zeby mi cos do zjedzenia zrobil to mi nawet przeszlo.
Gratuluje wagi dzieciaczkow
A powiedz mi jeszcze czy lekarz kazal ci lezec przytym twardnieniu
wiesz co ja weszlam do doktorka tylko po recepte, bo dzwonilam do niego i mowilam co sie dzieje, takze siedzialam tam tylko chwilke, ale nic nie mówił że mam leżeć wiec chyba nie
Ja biore 5mg tego fenoterolu co 8h i 30min przed kazdym polowke tego na serducho
o tez bym byla zła jak cholera, a ze z natury jestem kłótliwa jak ktoś mnie zdenerwuje ...
no wyniki mam takie sobie ... z przewaga na dolnej granicy albo zaraz ponizej ...
czerwone krwinki mam 4,06 a norma od 4,2
hemoglobine na dolnej granicy norma od 12 a ja mam 12,1
hematokryt 36 norma od 37 ...tak ze moglo by byc lepiej ...
mama mi juz zaaplikowala dietke ... kilo marfewki kilo jablek - salatka z marchewki i jablka !! a do tego buraczki i barszczyki w kazdej postaci
najwazniejsza jest hemoglobina i erytrocyty, a dla kobiet w ciazy normy sa inne w kazdym trymestrze dla tej hemoglobiny, nie takie jak tam wypisuje laboratorium, wydaje mi sie ze ponizej 11 to niedokrwistosc jest juz, ale to nawet 11 to nie ma tragedii
takze jest dobrze mea, teraz u nas wsyztskich tendencja spadkowa jest i to normalne jeszt
a erytrocyty to tez nie ma tragedii jak jest ich mniej bo my mamy wiecej osoczaa we krwi czyli krew sie rozciencza
No to ja ci zazdroszcze ze taki twoj maz troskliwy bo u mnie to zupelnie na adwrot to ja sie ciagle martwie i boje a moj maz mam wrazenie ze uwaza ze przesadzam i chociaz lekarz mi powiedzial ze mam lezec i tylko troche chodzic jezeli uznam ze sie dobrze czuje a on ciagle mnie gdzies ciagnie i kaze wstawac nawet jak ja mu mowie ze mi brzuch twardnieje to on twierdzi ze przeciez musi tak byc i ze na pewno to normalne.W ogole ten moj maz to troche jakby nie rozumial albo nie dorosl. Najlepsze jest to ze sasiad pierwszy przed nimwyczul ruchy naszych bobaskow
karolak a mimo tego ze lezysz i bierzesz te leki nadal ci twardnieje brzusio?