fikusek1988
Mama Alanka:)
tak dokladnie wiemy o czym mowisz i tez uwazam ze to duzo lepsze
powodzenia u lekarza.
to Julka z chodzika juz nie korzysta?;>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dokladnie wiemy o czym mowisz i tez uwazam ze to duzo lepsze
powodzenia u lekarza.
fakt nie było mnie bo byłam na wakacjach a tam nie miałam internetuspokojnie kochana.. fakt widze ze jestes juz dluzszy czas... ale bardzo rzadko sie pojawiasz.... ostatnio sie tak nagle pojaiwlas co nas bardzo cieszy tamte 4 dziewczyny systematycznie sie udzielaja... dzien w dzien.. takze na pewno przyjdzie kolej na Ciebie
fakt nie było mnie bo byłam na wakacjach a tam nie miałam internetu
ale obiecuje poprawę i bede cześciej sie udzielać:-)
w Polsce u mamy bo ja w szkocji mieszkam i tak zawsze wychodzi że na wakacje to do Polski lecimy żeby sie z bliskimi zobaczyc a zwłaszcza teraz jak jest Alanek bo babcie takie stęsknionecieszymy sie batrdzo a gdzie na wakacjach bylas?
moj tez mial taka plamke ,prawie od urodznie i niedawno zniknela nie masz sie czym martwoc wydaje mi sie ze jak bylo by cos nie tak to juz by dawno jakis lekarz zauwazylw Polsce u mamy bo ja w szkocji mieszkam i tak zawsze wychodzi że na wakacje to do Polski lecimy żeby sie z bliskimi zobaczyc a zwłaszcza teraz jak jest Alanek bo babcie takie stęsknione
a u lekarza pani doktor powiedziała że ta plamka to nic i jak urosną mu włoski to nie będzie jej widaćporabana jakaś mi nie chodzi o efekt estetyczny przeciez tej plamki to tak nie widac trzeba się przyjrzeć tylko mnie martwi skąd ona
jak będę znowu w Polsce to się tam przejdę może do dermatologa
fakt nie było mnie bo byłam na wakacjach a tam nie miałam internetu
ale obiecuje poprawę i bede cześciej sie udzielać:-)
:-):-):-)dzień dobry
ja w świetnym nastroju bo mój synek przespał dziś całą noc pierwszy raz w życiu spał od 8 do 6 zjadł butlę i dociągnął do 9
jak się obudziłam o 6 to tak się wystraszyłam że zaraz popędziłam do niego czy wszystko w porządku
mam nadzieję że już tak będzie
pogoda bleeeee standard uciekam na obiad
:-(a ja się zastanawiałam co tu dziś tak pusto
no trudno szkoda że tak wyszło