reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam wszystkie mamusie coś ostatnio nie mam czasu żeby tu z wami poklikac i bardzo mi tego brakuję
Alanek juz raczkuje więc oka nie moge z niego spóścić bo co chwilę pędzi w jakieś niebezpieczne miejsca muszę koniecznie kupić bramkę do kuchni i osłone na kominek dziś nabił sobie guza płaczu było co niemiara a zostawiłam go tylko na chwilke na dywanie żeby zrobić kaszkę a tu łuup echo poszło po całym domu nie wiem co wywinął bo tego nie widziałam ale główką uderzył o szafkę obserwuję go czy czasem wstrząsu mózgu nie dostał ale póki co jest wszystko ok

ja z takim pytankiem
zauwazyłam na główce Alanka taką mała pomarańczowa plamke i nie wiem co to
miał juz to wcześniej ale wtedy to..olałam (że tak to ujmę) ale teraz tak się zastanawiam i troszkę martwię czy ktoraś wasza dzidzia też coś takiego ma
pomyslałam że może pieprzyk ale ten kolor taki jasno pomarańczowy no i we włoskah pieprzyków chyba nie ma we włosach
sama już nie wiem chyba przejdę się do lekarza

gratulacje raczkowania. no nie pomoge co do plamki.... w pierwszej chwili pomyslalam o ciemieniuszce ale skoro to jedna plamka to nie wiem.

reklama
Fikusek jak tam twój kręgosłup???Bo mi się znowu coś odzywa:wściekła/y:
dobry
widzę,że nie tylko ja cierpię na tę dolegliwosc.
fikusek mi pomaga masaż na jakiś czas :-)
co do plamki na głowce to moja ma taka z tyłu głowy od porodu.
pytałam lekarza co to,to mi powiedzial,że samo zniknie i faktycznie troszkę blednie :-)

Jedziemy w poszukiwaniu fotelika dla małej.3majcie kciuki dziewczyny ;-)

dzień dobry
a raczej taki sobie znowu pada
jutro ide do lekarza z Alankiem z tą plamką zobaczymy co powie boje sie tylko że stwierdzi że to nic i samo zniknie bo ja tu im jakos nie ufam i ta diagnoza mnie wcale nie uspokoi z kolei jak wysle nas gdzieś na jakieś badania to chyba umrę ze strachu
biorę się za obiad

Fenix no i jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza zeby dal skierowanie na masaze jakies bo chlopa nie mam:D wiec nie ma kto zrobic:d
ja chodze do innego chłopa hehe,znaczy masażysty :-) bo mój to nie umie masażu robic...znaczy nie umie leczniczego robic,hehe ;-)
ja nie lubię burz ,brrrrrrrr :szok:
ola badz dobrej myśli.chociaż jeśli chodzi o lekarzy za granicą to doskonale Cię rozumiem.

a my d... nie kupiliśmy fotelika.
chociaż może to i dobrze,bo jak się okazało to są 3 rodzaje king plusa,a tego nawet nie wiedziałam.
laski a może wy mi doradzicie jaki fotelik wybrac??
jakie foteliki macie ??

reklama
ja chodze do innego chłopa hehe,znaczy masażysty :-) bo mój to nie umie masażu robic...znaczy nie umie leczniczego robic,hehe ;-)
ja nie lubię burz ,brrrrrrrr :szok:
ola badz dobrej myśli.chociaż jeśli chodzi o lekarzy za granicą to doskonale Cię rozumiem.

a my d... nie kupiliśmy fotelika.
chociaż może to i dobrze,bo jak się okazało to są 3 rodzaje king plusa,a tego nawet nie wiedziałam.
laski a może wy mi doradzicie jaki fotelik wybrac??
jakie foteliki macie ??
to chyba pojde po skierowanie:) nie ma sensu sie meczyc bo juz to od porodu mam a nawet wczesniej ale wtedy zwalalam na ciaze:D
co do fotelika t sie nie znam ale malemu tez bede musiala kupic,w prawdzie samochodu nie mam ale czasami gdziej jade ze znaqjomymi:)

Do góry