reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja czekam piatku ... pewnie plci sie nadal nie dowiem ale mam nadzieje ze wszystko jest ok i to ze malo tych kopniaczkow to tylko dlatego ze dzidzia mala jeszcze jest ...

Kochana, niedługo poczujesz, oj poczujesz, ja jestem już w 23 tyg i mała daje-zaczyna o 24 i nie kończy przed 4 , dlatego wtedy zasypiam, o 8 synek- lat 9,5 zaczyna przytulanie do mamy, i przewalanie się po mnie , zanim go pogonie, mała zaczyna dalszy ciąg swoich ćwiczeń akrobatycznych. Co na to tatuś?- trzeba kupić większe łóżko, żeby cała rodzina się zmieściła- normalnie Rumuni- jak powiedziałam, że mała będzie spać w swoim łóżeczku to mnie wyśmiał.

reklama
MEA ja tez cos czulam kilka dni temu a teraz cos ucichlo:-(ale mam nadzieje ze juz niedlugo poczuje dokladnie:-)wczoraj poczulam takie pulsowanie pod zebrami ale przeciez to jest nie mozliwe zeby dzidzia byla tak wysoko,tylko co to mialo oznaczac,miesnie pracowaly czy co?:confused:

Kochana, niedługo poczujesz, oj poczujesz, ja jestem już w 23 tyg i mała daje-zaczyna o 24 i nie kończy przed 4 , dlatego wtedy zasypiam, o 8 synek- lat 9,5 zaczyna przytulanie do mamy, i przewalanie się po mnie , zanim go pogonie, mała zaczyna dalszy ciąg swoich ćwiczeń akrobatycznych. Co na to tatuś?- trzeba kupić większe łóżko, żeby cała rodzina się zmieściła- normalnie Rumuni- jak powiedziałam, że mała będzie spać w swoim łóżeczku to mnie wyśmiał.

no staram sie byc cierpliwa ... ale jakos mi to nie wychodzi ... ciagle sie martwie ze cos z malenstwem jest nie tak ...

Mea co do pasów to popieram Cię wszystkimi nogami i rękoma!
ja zapinam zawsze i będę zapinała a na dolny pas zakładam sobie taki mały ochraniacz co powinno się zakładać na górną część. I tyle. Z prawie całą rodziną się już o te pasy kłóciłam bo oni uważają,że mogę sobie darować a ja im zawsze tłumacze,że dziecko nawet przy drobnym ucisku ma amortyzację z wód płodowych a jak wypadnę nie daj Boże przez szybę to co? kaleka do końca życia o ile przeżyję-podziękowała-wolę pasy:-)

Mea co do pasów to popieram Cię wszystkimi nogami i rękoma!
ja zapinam zawsze i będę zapinała a na dolny pas zakładam sobie taki mały ochraniacz co powinno się zakładać na górną część. I tyle. Z prawie całą rodziną się już o te pasy kłóciłam bo oni uważają,że mogę sobie darować a ja im zawsze tłumacze,że dziecko nawet przy drobnym ucisku ma amortyzację z wód płodowych a jak wypadnę nie daj Boże przez szybę to co? kaleka do końca życia o ile przeżyję-podziękowała-wolę pasy:-)

no zgadzam sie w 100% ...
a tu jest przyklad takiego adaptera ... fajna rzecz pod warunkiem ze jezdzi sie w spodniach ... spodniczki i sukienki odpadaja ... ale na dluzsza trase mysle ze pomocne!!! polecam dziewczynom ktore sie na wakacje wybieraja ...

http://www.allegro.pl/item700171847_besafe_adapter_pasow_bezpieczenstwa.html

Hej dziewczyny! Ja tez się zapinam w pasy i nie wyobrażam sobie inaczej. Jeżdżę dużo po mieście, auto mam małe, więc nie zostaje mi nic innego jak się zapiąć.

A tak na marginesie, jestem zła, bo miałam iść na 3D za tydzień, ale przesunęli mi termin wizyty o kolejny tydzień.:wściekła/y:

Mea no to nieźle :-).
Co do pasów też popieram :tak:

Helcia to współczuję, bo ja już nie mogłam się doczekać. A dzień wcześniej przed USG to już usiedzieć nie mogłam na tyłku :-D

A tak na marginesie, jestem zła, bo miałam iść na 3D za tydzień, ale przesunęli mi termin wizyty o kolejny tydzień.:wściekła/y:

A czemu masz przesuniete usg?Lekarz bedzie na urlopie czy co?

Co do pasów to tez sie zapinam ale czasmi mnie uciska dolny pas i jest nie wygodnie.

MEA jesli nie teraz to na 3d moze uda sie podejrzec co tam w brzuszku u ciebie mieszka a o ciaze sie nie martw bo nie masz powodów;-)

reklama
Do góry