fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja cale wakacje w domku bede siedziec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja cale wakacje w domku bede siedziec
ale z postow wnioskuje, ze masz ogrodek:> a to wieeeeele zmienia
no mam hehe malemu basenik kupilam i sie chlapie w nim jeszcze sobie kupie io tez bed sie moczyc prawie jak nad morzem
lepiej jak nad morzem, bo woda w basenie ciepla, a w Baltyku lodowata
omg ale Ghana spierniczyla karniaka;/
ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
KOŁO RATUNKOWE Z OSŁONKĄ NA SŁOŃCE BEZPIECZNE (1089463311) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupowałam w Tesco Huggisy za 34,99dziewuszki jak macie gdzies blisko POLO market to od 7ego sa promocje: deser gerbera:1,99 ,kaszka bobovita:5,99 ,sok bobovita:1,99 ,Pampers active baby:37,99 ,pieluchy happy:27,99!!!!
Ale mecz niesamowity !!!! GHANA !!! jestem załamana bi Brazylia odpadła moi faworyci, mój M ma jobla na ich punkcie.ogladacie mecz? ja kibicuje Ghanie
może faktycznie źle ją osądziłyśmy, ale przez M. już nie ma się takiego zaufania do nowych annagruszka4 przepraszamy...
ula i cherie a ja bym znowu nie byla taka pewna! moze sie myle ale conieco nauczylam sie! nie ufac! bo sie zawiodlam a stalam murem za nia!
Anna gruszka nie chce cie oceniac ale.. jak mi udowodnisz ze jestes autentyczna to ci uwierze:-)
Ania wkleisz fotkę swoich córeczek?
a my gdyny nie wesele w sierpniu w bialym dunajcu ( zkapela goralska hurrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!) to tez bysmy w domu siedzielia ja cale wakacje w domku bede siedziec