moj juz sam w lozeczku stoi
Niezle.Silny chlopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj juz sam w lozeczku stoi
Niezle.Silny chlopak
stoja..a jak biegaja hihihi julka jeszcze kilka dni temu 1 krok robila z minutea teraz tak przebeira nozkami hihihi ale ja za raczki prowadzam ja i nie trzymam rak u gory tylko na wysokosci jej ramion.
a ja kupuje dania, ale nie czesto bo dalej Oliwke futruje piersia.
jak chcesz podesle ci filmik bo mam na youtube zgrany
Nie bylo latwo bo 3 razy juz sie poddawalam. Pediatra mimo, ze mila babka, to specjalnie mnie napieprzala, ze mam duzo pokarmu a karmic nie chce. Wjechala mi doszczetnie na ambicje, nieraz plakalam przez jej slowa, ale dzis jestem jej wdzieczna bo udalo mi sie pokarm utrzymac, udalo mi sie naklonic corke do picia mojego mleka.
Z Julka roznie sobie radze. Niestety nieraz musze ja oszukac i np mieso, ktorego nie lubi, wkladac miedzy salatke czy ziemniaki, oczywiscie w mikroskopijnych wielkosciach...
Ale oczywiscie slodycze uwielbia.
Lubi tez np szpinak czego ja przelknac nie jestem w stanie.
tutaj?moze napisz nam o swoim porodzie conieco to pozwoli sie zblizyc do Ciebie..... hehhe
No tak hehehe. Ja jestem pewna ze twoja Julka jako pierwsza pobiegnie....daje jej jakies 2-3 tgodnie hehehe.