reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

no to faktycznie.....oszalamiajaca suma.....pewnie Cie ta kwota powala na kolana i nie wiesz na co wydawac, eh;/ a wychowawczego 400 zl dostajesz? bo chyba cos takiego funkcjonuje/funkcjonowal, jesli dochod na jednego czlonka rodziny wynosil 400 czy 500 zl.........? poza tym gdzies czytalam, ze np do mopsu mozna sie zglaszac po jakies zapomogi celowe- na pampersy itd. (nie wiem czy t na forum tego nie pisal ktos)

dostaje wychowawcze,a zapomogi mozna,sama pisalam,ale ja mam mniejsze szanse na nie ze wzgedu na to ze mieszkam z rodzicami i nie mam rachynkow na siebie itp. ale bede pisac bo sprobowac warto. Kolezanka ma pi pomoc napisac takie podanie.

reklama
Fikusek Ty wiesz ze ja Cie podziwiam za twoj optymizm humor i codzienny usmiech! ze nie odsunelas sie od ludzi a znalazlas nas i mozesz zawsze liczyc na wsparcie!
jestem pelna podziwu dla twej poradnosci! widac ze alan to zadbany szczesliwy dzieciaczek!
ma piekne oczka i przesliczny usmiech!
a ty jestes bardzo dzielna czego Ci pozazdroszcze!

Fikusek Ty wiesz ze ja Cie podziwiam za twoj optymizm humor i codzienny usmiech! ze nie odsunelas sie od ludzi a znalazlas nas i mozesz zawsze liczyc na wsparcie!
jestem pelna podziwu dla twej poradnosci! widac ze alan to zadbany szczesliwy dzieciaczek!
ma piekne oczka i przesliczny usmiech!
a ty jestes bardzo dzielna czego Ci pozazdroszcze!

kochana dziekuje:)
Ale wszytkie jak byscie byly w takiej sytuacji to byscie daly rady:) Mam zdrowego syna to najwazniejsze:)

jezuuuuu dziewczyny pakowalyscie sie juz na dluzszy wyjazd z dzieciem? bo ja jutro rano nad morze wyjezdzam na jakies 3 tygodnie (no, chyba ze bedzie lalo) i chyba tego pakowania nie ogarne......wczoraj juz caly wieczor prasowalam ciuszki malego, dzisiaj tez dzien na zelazku, bo jeszcze moje i meza ciuchy, jeszcze jakies zakupy, a obiad sie sam nie ugotuje:) kurde palcem do d.....sobie nie trafie, ALE w klawiature to na pewno:):):)

No imusze pochwalić się czymś! idzie nam kolejny ząbek... juz jest ku wyjsciu.. jeszcze sie nie przebił pozostalo nam czekac.. co dziwne wychodzi górna 3 chyba to 3 hahahhahha bo tak dosc daleko od 1 :-):-D

reklama
Do góry