reklama
ja sie dowiedzialam jak wybuchla afera o naszej ktosiowej!kuźwa internet od 2 miesięcy i już się wie co to troll... ale jestem zacofana, ja nie wiedziałam. do czasu
ktos uzyl tego slowa i komus priva wyslalam z zapyatniem kto to troll!!!!!! ahahhahaa
o jak wam zazdrowscze!chcialam przypomniec dziewczynom ktore nie maja dostepu do zamknietego watku ze 10 lipca spotykamy sie w Hotelu pod Sosnami w Osiecku !!! mozna zamowic sobie nocleg albo na sobote tylko przyjechac !! ZAPRASZAMY !!! bedzie fajna zabawa, sporo maluszkow i najwazniejsze - bedziemy sie mogly lepiej poznac patrzac sobie prosto w OCZYSKA !!
po szczegoly dla zainteresowanych zapraszam an prv !!
hihihhiaa , no tak .... to już staż jest
ja sie niedawno skapnelam!kuźwa internet od 2 miesięcy i już się wie co to troll... ale jestem zacofana, ja nie wiedziałam. do czasu
ale produkujecie na biezaco! co zdaze przeczytac to juz nastepna strona!
NeSSi
Moderatorka
ja sie dowiedzialam jak wybuchla afera o naszej ktosiowej!
ktos uzyl tego slowa i komus priva wyslalam z zapyatniem kto to troll!!!!!! ahahhahaa
Mea po mnie!
Byłam first! ja! ja!
Potem przysposobiono
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea po mnie!
Byłam first! ja! ja!
Potem przysposobiono
nie ma jak przypisac sobie wszelkie glorie !!! troll to troll
NeSSi
Moderatorka
Byłam w tamtym roku w ciąży jeszcze zatrzymaliśmy się chyba w Mikołajkach w instytucie meteorologicznymDziewczynki przyjeżdżajcie na Mazury, pieknie tu jest, nie szkodzi że zadupie ale przynajmniej jest ładnie i wesoło;-)
frankowa_mama
Fanka BB :)
Dziewczynki przyjeżdżajcie na Mazury, pieknie tu jest, nie szkodzi że zadupie ale przynajmniej jest ładnie i wesoło;-)
Nie zachecaj tak, bo uderze tam do Ciebie w drodze powrotnej znad morza
NeSSi
Moderatorka
nie ma jak przypisac sobie wszelkie glorie !!! troll to troll
Poznaj moją skromność! hehe :>
reklama
frankowa_mama
Fanka BB :)
wiecie co, taki troll to jednak czasem przydatny jest.....patrzcie jak rozruchal to forum nagle!!!