fikusek1988
Mama Alanka:)
he he to jest nadziejaTo niewiele mu zostało;-) Mój tez tak zaczynał;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he to jest nadziejaTo niewiele mu zostało;-) Mój tez tak zaczynał;-)
Nie wiem co moge wiecej napisac. Julka ma 4 lata, chodzi do przedszkola, to jest taka maskotka rodziny, przytula sie co chwile, lubi byc komplementowana Uwielbia byc w centrum zainteresowaniaNapisz nam więcej o swoich córeczkach:-) Lepiej się poznamy.
Tak z ciekawości zapytam czy w przedszkolu macie dodatkowe zajęcia i czy za nie płacicie??
Pytam bo orientuję sie czy przypadkiem nie przepłacam;-)
Mieszkasz gdzieś może niedaleko ?Bylam w tym hotelu Bedziecie zadowolone
dokładnie taka skladajac wszytskie fakty do kupy, to przez rozne trolle tutaj jest teraz duzo mniej dziewczyn? Na tym Waszym zamknietym jest Was wiecej?
Nie wiem co moge wiecej napisac. Julka ma 4 lata, chodzi do przedszkola, to jest taka maskotka rodziny, przytula sie co chwile, lubi byc komplementowana Uwielbia byc w centrum zainteresowania
Oliwia potrafi siedziec juz sztywno, ma 2 zeby, gorne dziasla juz spuchniete, to pewnie lada dzien cos tam sie zacznie robic.
Jest wesola dziewczynka. Dalej na cycku, ale daje tez jej stale pokarmy.
W przedszkolu Julia ma rytmike i angielski, ale nic za to nie placimy.
tak jest nas wiecej...a skladajac wszytskie fakty do kupy, to przez rozne trolle tutaj jest teraz duzo mniej dziewczyn? Na tym Waszym zamknietym jest Was wiecej?