reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
chcialam przypomniec dziewczynom ktore nie maja dostepu do zamknietego watku ze 10 lipca spotykamy sie w Hotelu pod Sosnami w Osiecku !!! mozna zamowic sobie nocleg albo na sobote tylko przyjechac !! ZAPRASZAMY !!! bedzie fajna zabawa, sporo maluszkow i najwazniejsze - bedziemy sie mogly lepiej poznac patrzac sobie prosto w OCZYSKA !!

po szczegoly dla zainteresowanych zapraszam an prv !!

Napisz nam więcej o swoich córeczkach:-) Lepiej się poznamy.
Tak z ciekawości zapytam czy w przedszkolu macie dodatkowe zajęcia i czy za nie płacicie??
Pytam bo orientuję sie czy przypadkiem nie przepłacam;-)
Nie wiem co moge wiecej napisac. Julka ma 4 lata, chodzi do przedszkola, to jest taka maskotka rodziny, przytula sie co chwile, lubi byc komplementowana:) Uwielbia byc w centrum zainteresowania:)
Oliwia potrafi siedziec juz sztywno, ma 2 zeby, gorne dziasla juz spuchniete, to pewnie lada dzien cos tam sie zacznie robic.
Jest wesola dziewczynka. Dalej na cycku, ale daje tez jej stale pokarmy.

W przedszkolu Julia ma rytmike i angielski, ale nic za to nie placimy.

a skladajac wszytskie fakty do kupy, to przez rozne trolle tutaj jest teraz duzo mniej dziewczyn? Na tym Waszym zamknietym jest Was wiecej?
dokładnie tak:tak:
Nie wiem co moge wiecej napisac. Julka ma 4 lata, chodzi do przedszkola, to jest taka maskotka rodziny, przytula sie co chwile, lubi byc komplementowana:) Uwielbia byc w centrum zainteresowania:)
Oliwia potrafi siedziec juz sztywno, ma 2 zeby, gorne dziasla juz spuchniete, to pewnie lada dzien cos tam sie zacznie robic.
Jest wesola dziewczynka. Dalej na cycku, ale daje tez jej stale pokarmy.

W przedszkolu Julia ma rytmike i angielski, ale nic za to nie placimy.

To fajne masz pociechy, mój starszy synek tez taki przytulaczek jest;-)
No a co do przedszkoli to u nas tych zajęc jest dużo więcej, bo dochodzą zajęcia plastyczne, korekcyjne, taneczne, sensoryczne i logopedyczne;-) ostatnio nawet i religie wprowadzili,w szoku byłam jak Antek świadectwo przyniósł do domu.

reklama
Do góry