fikusek1988
Mama Alanka:)
ja tez go wyczuwam...
ja to samo dlatego nie komentuje jej wpisow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez go wyczuwam...
Z Alanka to sie teraz taka mendziunia zrobila przez te zabki juz lada dzien druga dolna jedyneczka sie pojawi ma troszke gorszy apety ale ro moze byc tez wina upalow. A jak Danielek?
dzis jak kapalam malego i sie schylilam to myslalam ze sie nie wyprostuje tak mnie kregoslup boli. coedziennie rano bede robic cwieczenia i powinno pomoc
Z Alanka to sie teraz taka mendziunia zrobila przez te zabki juz lada dzien druga dolna jedyneczka sie pojawi ma troszke gorszy apety ale ro moze byc tez wina upalow. A jak Danielek?
dzis jak kapalam malego i sie schylilam to myslalam ze sie nie wyprostuje tak mnie kregoslup boli. coedziennie rano bede robic cwieczenia i powinno pomoc
Bylam jakos zaraz po porodzie to lekarz kazal na plasko spac,pomoglo na chwilke ale wrocilo od nowa.Sproboje cwiczenA jak nie bedzie sie poprawiac to lece do lekarza. ja mam takie bole od ciazy i po porodzie zostaly,no ale moze byc wina nadmiernych kg,no i w krzyzu moze mnie teraz bolec bo @ dostalam. jak bol w krzyzu przejdzie to znaczy ze od tego ale na gorze tez boli.A byłas z tym kregoslupem u lekarza?? Nie doczytałam.... bo to może byc poważna sparwa taki nagły ból. lepiej na siebie uważaj:-)
Fikusek mi pomagało robienie "kociego grzbietu", leżenie na plecach i podnoszenie pupy(ugięte kolana), lezenie na plecach i przyciaganie kolan do klatki, delikatne brzuszki. Mówie ci jakie moje dziecko ma ubaw ze mnie jak ćwiczę, normalnie w głos się śmieje
ja tez go wyczuwam...
a Daniel się budzi po 5 razy w nocy, podejrzewam że to przez upały. jeść je i to coraz więcej ale też jest dziamdziaty
hehe jaka domyslna jasne ze takczy ten troll to ten o ktorym mysle, a pojecia nie mam:>? (taki szyfr)