reklama
moja tez,mama,dada tylko jej tata nie wychodzi i mąż się wnerwia,hehe.
wiem,że to nieświadomka ale miło usłyszec jak mówi mama...ja wtedy reaguje a ona widząc to od razu sie śmieje
u nas jest baba, gaga, aga, ada, guj.
luuuzna
Mama Alanka
A ja polecam Bobodent. Małej szybko pomaga, wręcz błyskawicznie, a to nawet nie taka droga maść, koszt ok 15zł.
I my ją mamy
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
U nas ta tzw biała plamka ok 10 dni była plamką, potem przebił się ząbekfikusek zanim Ali przebił się ząbek to miała na dziąśle taką białą plamkę. Na drugi dzień już stukał o łyżeczkę.
Daffi a jakie dane potrzebujesz?
kiedy i ktory zabek wyszedl.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
lewa dolna jedynka - przebiła się 19.06.2010kiedy i ktory zabek wyszedl.
prawa dolna jedynka - przebiła się 21.06.2010
fikusek1988
Mama Alanka:)
fikusek zanim Ali przebił się ząbek to miała na dziąśle taką białą plamkę. Na drugi dzień już stukał o łyżeczkę.
super:-) czyli moge juz zoabaczyc niedlugo zeba:-) ja dzisaj dopierpo mu zajrzalam bo tak pisaly dziewczyny ze zabki ida wiec musialam zajrzec i ja
reklama
to daj znac czy pomaga bo alan cos ma na dziasle,jeszcze pod skora ale chyba zab bedzie szedl na dniach chyba ze sie myle zobaczymy jak dobra masc to tez bym kupila na zas
To kup sobie, polecam! Ja też mam dentinox i przynosił ulgę mojej córce. Fikusku to trzeba smarować jak się przebijają zęby i bolą dziąsełka, czyli w Twojej sytuacji to właśnie teraz mogłabyś smarować dziąsełka Alankowi. Jak już się przebiją to spokój jest Tak, że Daffi myslę, że jak się już Julce przebił ząbek to powinno być duuuuużo lepiej. U mnie tak było i dziewczyny w temacie o ząbkowaniu też mi pisały, że jak się przebije to już spokój jest. Tak, że trzymam kciuki :-)