Dla Emilki buziaczki oczywiście :* No i moja synowa dziś 7 miesięcy kończy :-) Wszystkiego najlepszego dziewczynki ))
Oooo no to my dolaczamy do zyczen dla synowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla Emilki buziaczki oczywiście :* No i moja synowa dziś 7 miesięcy kończy :-) Wszystkiego najlepszego dziewczynki ))
vegas wyslij mi na priv linka na twoje konto nk ciebie jeszcze nie mam w znajomych!Ja to się zakochałam w Twoim synku hehe dobrze, że mąż w pracy i tego nie czyta;D Twój synalek byłby idealny dla mojej córki gdyby ta już zajęta nie była;D
moj tez wolny ale go tak latwo nie oddam!no widzisz a moj wolny czeka dalej na swoja druga polowe
Wszystkiego najlepszego dla Emilki od madziary-kr z okzaji ukonczenia 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Ja miałam kilka razy taką sytuacje mały był tak zmęczony ze nie chciał jeść i też kombinowalismy z mlekiem i kleikiem ale w końcu dalismy spokój poszedł spac i zjadł w nocy.boze dziewczyny co ja przezylam przed chwila, jak zwykle wykapalismu malego no i chcemy dac mu mleka z kleikiem, ale jak juz wam pisalam znow mamy przepisany bebilon pepti, a jescze rano dostal humane ale juz sie skonczyla, wiec dajemy mu ten bebilon z kleikiem a ten wyje , placze wije sie i nie chce jesc, no to moze bez kleiku....i to samo, to moze mu nie smakuje, dajemy soczek- popija...hm...i znowu z kleikiem -nie chce...i co jest grane? dalismy mu smoczka uspokoil sie i zaczal sie bawic.. no po jakims czasie dajemy mu 3 butle na zmiane: soczek, mleko z kleikiem i samo mleko...nie chce!
juz mialam leciec do apteki po humane ale jakos przemeczyl i zaczal pic to mleko z kleikiem i wyczerpany-padl.....
nie wiem o co chodzichyba nie byl glodny:/
Wszystkiego najlepszego dla Emilki od madziary-kr z okzaji ukonczenia 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-)
boze dziewczyny co ja przezylam przed chwila, jak zwykle wykapalismu malego no i chcemy dac mu mleka z kleikiem, ale jak juz wam pisalam znow mamy przepisany bebilon pepti, a jescze rano dostal humane ale juz sie skonczyla, wiec dajemy mu ten bebilon z kleikiem a ten wyje , placze wije sie i nie chce jesc, no to moze bez kleiku....i to samo, to moze mu nie smakuje, dajemy soczek- popija...hm...i znowu z kleikiem -nie chce...i co jest grane? dalismy mu smoczka uspokoil sie i zaczal sie bawic.. no po jakims czasie dajemy mu 3 butle na zmiane: soczek, mleko z kleikiem i samo mleko...nie chce!
juz mialam leciec do apteki po humane ale jakos przemeczyl i zaczal pic to mleko z kleikiem i wyczerpany-padl.....
nie wiem o co chodzichyba nie byl glodn