reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Fikusek masz może konto na nk?
wlasnie.....:D

hej laseczki.... jak tam co tam??? ja staram sie nie dolowac i za bardzo nie przejmowac- to nie w moim stylu ale moze sie uda....

na szczescie moje dziecko jest taakie fajniusie... i zjada mi ostatnio codziennie po pol banana!!! i to wcale nie takiego najmniejszego
!!! dziaboli glima glima i dopomina sie o wiecej... tak samo jak jablko jem-ona musi sobie chociaz polizac... noz coz za glodomor!!! tylko z zupkami jakos u nas srednio - ale nadal probujemy.... no i... znow na plecy sie przewracac nie chce- jakis etap lenistwa chyba ma:)
oby sie jakos ulozylo!to masz malego glodomora!

boze dziewczyny co ja przezylam przed chwila, jak zwykle wykapalismu malego no i chcemy dac mu mleka z kleikiem, ale jak juz wam pisalam znow mamy przepisany bebilon pepti, a jescze rano dostal humane ale juz sie skonczyla, wiec dajemy mu ten bebilon z kleikiem a ten wyje , placze wije sie i nie chce jesc, no to moze bez kleiku....i to samo, to moze mu nie smakuje, dajemy soczek- popija...hm...i znowu z kleikiem -nie chce...i co jest grane? dalismy mu smoczka uspokoil sie i zaczal sie bawic.. no po jakims czasie dajemy mu 3 butle na zmiane: soczek, mleko z kleikiem i samo mleko...nie chce!
juz mialam leciec do apteki po humane ale jakos przemeczyl i zaczal pic to mleko z kleikiem i wyczerpany-padl.....
nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:chyba nie byl glodny:/

p.s. DAFI- viburcol nie jest na recepte

reklama
Mataka wspolczuje sytuacji z kaska no kurcze tesciowa troche niezyciowa moglaby wam troche odpuscic z tym czynszem nie moge normalnie przebolec ze zycie jest takie drogie a pensji dadza 1000 zl smiech na sali;/

MOj to sie budzil 2 razy w nocy ale na drugie karmienie zaczelam mu dawac herbate i tak pil i pil ja az ktorego razu juz sie na nia nie budzil teraz raz tylko go karmie ale to roznie raz o 1 sie obudzi raz o 3 a raz o 4 hehe nie wiem co on w nocy taki niewyregulowany bo w dzien jak w zegarku co 4 godziny

Kurde ostatni tydzien zalapalam faze na chirurgow i obejrzalam cal 6 serie na necie z tej stronki co Aga podala ale czad uwielbiam ten serial normalnie nie moglam sie oderwac:)

A Martynce szybciutko rośnie ta lewa dolna jedynka, już ją widać gołym okiem:) Ale fajnie:) Zaraz pewnie dogoni ją prawa dolna jedynka.

Fikusek dzięki!:)

reklama
Do góry