reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja mam juz tylko kota:) psy tez uwielbiam ale mam alergie,i na kota tez:( prawie na wszystkie siersciuszki:( doslownie tragednia:(

współczuje..ale są psy dla alergików, które maja włosy a nie sierść właśnie Yorki. tylko powinno się kupić psa z rodowodem, żeby mieć pewność, że york to york a nie yorkopodobny kundelek:)

dzięki, mam taką nadzieje, że będzie zdrowo rósł, i zadomowi się u nas, narazie troszke się boi, ale widać, że będzie wiernym towarzyszem :) wejherowo nie jest aż tak daleko od gdańska, mam jakies 30 km do gdyni, do gdańska jakas godzinka jazdy pociągiem :)

bo wszystkie laski sie tu spotykają, a ja nie mam z kim:) a ty jestes najblizej:)

tak:) ja mam 2 dogi niemieckie, wielkie są, teraz marzę o małym, jakiś kundelek może?:)
ja zawsze chciałam doga miec, ale wiem, ze takie psy potrzebują bardzo dużo ruchu, mieszkam w centrum w kamienicy, do parku (takiego małego) mam malutki kawałek,ale do lasu trochę dalej i zdaję sobie sprawe z tego, że nie zapewniłabym umu tyle ruchu co potrzebuje.

Mi marzył się york ale A powiedział, że on szczurka nie chce więc stanęło na tym, że kupimy golden retivera
ja miałam wcześniej golden retrivera, ale podarowałam go mojego męża bratu, te psy idealnie nadają się o pracy z chorymi, a on właśnie cierpi na porażenie mózgowe, i powiem Wam, że o wiele lepiej dgaduje się z tymże bratem niż ze mną;P

reklama
Do góry