reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurcze a to już trzeba likwidować nocne karmienie? Moja w nocy 2 razy pije.

A ja nie pamiętam, co to nocne karmienia ;-) od 5 miesięcy...leci czas...ale wiem też, że to Alek jest taki dziwny, a Wasze dzieci normalne :-D Żadne normalne dziecko w wieku 1 miesiąca nie zrezygnowałoby w nocy z jedzonka :tak:
Marzena ja też mam takie żyłki na udzie parę ładnych lat i nic nie działa :-( mi popękało od skurczy ;/

A ja nie pamiętam, co to nocne karmienia ;-) od 5 miesięcy...leci czas...ale wiem też, że to Alek jest taki dziwny, a Wasze dzieci normalne :-D Żadne normalne dziecko w wieku 1 miesiąca nie zrezygnowałoby w nocy z jedzonka :tak:
Marzena ja też mam takie żyłki na udzie parę ładnych lat i nic nie działa :-( mi popękało od skurczy ;/
no to my też nienormalni ;-);-);-)bo od urodzenia przesypiamy całą noc:-):-):-)

Ja też mam pajączki ..obawiam się ,że tylko laserowy zabieg może pomóc...maści raczej prewencyjnie..tak myślę....

to my tez tak mamy:) Alan praktycznie od urodzenia przesypial noce:) nie musialam go oduczac:) sam wiedzial ze w nocy sie nie je:) wczoraj na kolacje zjadl mi 50 kaszy i spal do rana:) i dzis tez duzo nie je przez ten upal,ale co sie dziwic ja sama nie jem prawie nic bo mi sie nie chce:)

A u nas ostatnio jest tak: po 19 kąpanie, jedzenie z kleikiem, bajka na dobranoc i śpi od 20 do 6-7 rano ;-)
Szczęściara:) No ja w sumie przez te pół roku przywykłam do nocnego wstawania, ale jakbym nie musiała wstawać to na pewno bym nie płakała:p

Ale mnie na ogrodzie pożarły komary!! Prądu nie było 2h to posiedziałam na ogrodzie i mam.

Macie po ciąży regularne @?
Bo ja właśnie mam bardzo regularne. To chyba sprawka plastrów anty jakie stosuję. Bo to jest tak, że przez 3tyg się stosuje, w 4 tygodniu odkłada bo ma przyjść @ i wówczas zawsze dostaję i potem po tygodniu przez kolejne 3 tyg stosowanie i tak w kółko. Super sprawa. I co mnie najbardziej cieszy to te @ w ogóle mnie nie bolą a przed ciążą pierwsze 3 dni @ były masakryczne.

reklama
Macie po ciąży regularne @?
Bo ja właśnie mam bardzo regularne. To chyba sprawka plastrów anty jakie stosuję. Bo to jest tak, że przez 3tyg się stosuje, w 4 tygodniu odkłada bo ma przyjść @ i wówczas zawsze dostaję i potem po tygodniu przez kolejne 3 tyg stosowanie i tak w kółko. Super sprawa. I co mnie najbardziej cieszy to te @ w ogóle mnie nie bolą a przed ciążą pierwsze 3 dni @ były masakryczne.

ja mam regularne:) probowalam brac tabletki anty ale probowalam kilka rodzaji i strasznie sie po nich czulam:( a plastry ile kosztuja? dobrze sa tolerowane?

Do góry