Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Kiedyś miałam jakąś maść z kasztanów, ale nic nie pomogło..Ja mam ten sam problem na łydkach i pod kolanami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś miałam jakąś maść z kasztanów, ale nic nie pomogło..Ja mam ten sam problem na łydkach i pod kolanami.
Kurcze a to już trzeba likwidować nocne karmienie? Moja w nocy 2 razy pije.
no to my też nienormalni ;-);-);-)bo od urodzenia przesypiamy całą noc:-):-):-)A ja nie pamiętam, co to nocne karmienia ;-) od 5 miesięcy...leci czas...ale wiem też, że to Alek jest taki dziwny, a Wasze dzieci normalneŻadne normalne dziecko w wieku 1 miesiąca nie zrezygnowałoby w nocy z jedzonka
![]()
Marzena ja też mam takie żyłki na udzie parę ładnych lat i nic nie działa :-( mi popękało od skurczy ;/
A ja nie pamiętam, co to nocne karmienia ;-) od 5 miesięcy...leci czas...ale wiem też, że to Alek jest taki dziwny, a Wasze dzieci normalneŻadne normalne dziecko w wieku 1 miesiąca nie zrezygnowałoby w nocy z jedzonka
![]()
Marzena ja też mam takie żyłki na udzie parę ładnych lat i nic nie działa :-( mi popękało od skurczy ;/
no Alanek też dwa razy o 1 i o 4 tak okołoKurcze a to już trzeba likwidować nocne karmienie? Moja w nocy 2 razy pije.
Martynka pije mleczko lub kache o 23 /zasypia ok 19,20/, potem ok 3 lub 4 i potem dopiero rano koło 8 lub 9.no Alanek też dwa razy o 1 i o 4 tak około
spróbuję zlikwidować to drugie karmienie choć wtedy to bankowo 6-7 pobudka będzie
Martynka pije mleczko lub kache o 23 /zasypia ok 19,20/, potem ok 3 lub 4 i potem dopiero rano koło 8 lub 9.
SzczęściaraA u nas ostatnio jest tak: po 19 kąpanie, jedzenie z kleikiem, bajka na dobranoc i śpi od 20 do 6-7 rano ;-)
Macie po ciąży regularne @?
Bo ja właśnie mam bardzo regularne. To chyba sprawka plastrów anty jakie stosuję. Bo to jest tak, że przez 3tyg się stosuje, w 4 tygodniu odkłada bo ma przyjść @ i wówczas zawsze dostaję i potem po tygodniu przez kolejne 3 tyg stosowanie i tak w kółko. Super sprawa. I co mnie najbardziej cieszy to te @ w ogóle mnie nie bolą a przed ciążą pierwsze 3 dni @ były masakryczne.