reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

my juz po szczepieniu...
placzu bylo malo.. teraz Majka śpi .. zobaczymy co dalej bedzie :)
na nastepne pod koniec lipca smigamy :)

reklama
Magda zapodaj mi dokladny przepis,co jak robisz z tym kurolem na PW;-)bo slinka cieknie:-D

my wlasnie wrocilismy ze spacerku,bylismy 2godz w parku i az sie nie chcialo wychodzic z tego cienia. Normalnie dzisiaj nie ma czym oddychac! masakra jakas!!!Poznalam dzis fajna dziewczyne,ma corenke Zosie i jest mies mlodsza od antolka,jutro tez sie umowilysmy na lawke do parku. Ciesze sie bo odkad zostalam mamusia to nie mam juz tylu znajomych co kiedys. Tak na prawde to nawet wczoraj sobie tak myslalam ze dobrze ze jestescie,ze was mam i moge z wami o wszystkim pogadac:-)

marta a moze zamiast spaceru wybierzemy sie z dzieciaczkami na basen?? bo ja bardzo bym chciala ale sama to jakos odwagi nie mam!

STO LAT DLA HANECZKI!!!!!!!

A co do spania to moja gwiazdka śpi w samym bodziaku + śpiworek. Dla mnie śpiworki to rewelacja, nie rozkopuje się. wcześniej miałam taki grubszy (zimowy) a teraz taki letni, cieńszy. Któraś pisała, że nie może nigdzie dostać. To podaję linka do takiego jak mam ja:
Mam_dziecko/ Śpiwór letni Hanno STERNTALER 70cm (1062331623) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-)

ja pisałam:)
dzięki ! Ale z przesyłką do Uk to chyba nam jednak wyjdzie za drogo...ale nie wiedziałam,że takie sa !!!Poszukam takich tutaj :)

Juleczko wszystkiego Naj!!!!:-):-):-)

my juz po szczepieniu...
placzu bylo malo.. teraz Majka śpi .. zobaczymy co dalej bedzie :)
na nastepne pod koniec lipca smigamy :)
to dobrze ze Majeczka nie plakala za bardzo,pewnie mama byla bardziej zdenerwowana od corci:-Dmiejmy nadzieje ze bedzie wszystko dobrze po szczepieniu.
my mamy 3szczepienie w 3lipca. A ile jest tych szczepien?

Kurcze a powiedzcie mi alseczki jak to jest z tymi czapkami bo moj maly ma cieniutka ale z uszami i chcialam mu juz ubierac taka z daszkiem albo kapelusik bez uszek a moja mama mi ciagle gledzi ze uszy maja byc przykryte:baffled: NO i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)
ja to też miałam dylemat z czapką bo tu to żadne dziecko czapki i w końcu powiedziałam dosc i tak od paru dni nie zakładam małemu no chyba że mega wieje zaznaczam że tu jest znacznie chłodniej bo dziś np jest ok16 st. a i tak mu nie założyłam bo wiaterek ciepły wieje a w Polsce w takie upały to napewno bym nie zakładała takiej na uszy tylko jakąś przed słoneczkiem
i masz rację zapalenie ucha to od niewyleczonego kataru jest albo od wirusa a nie od braku czapki

reklama
Śpiworek w zimie tak (mielismy taki do 70 cm i tylko w zimie super sprawa) t ale w lecie bym mojemu nie zalozyla no ale co tu duzo pisac wszystko zalezy od dzieciaczka czy zmarzluszek czy nie...

Do góry