reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

o rany aga i on tam ciagle siedzi??

No chyba siedzi:-D:-D:-D Chyba ze wydostał się na wolność gdzieś koło silnika:baffled:No nie idzie tam w żaden sposób dojść...gorzej jak biedny tam zdechnie i będzie smród w aucie dodatkowo:szok::szok::szok: A mnie zabije:-D
laski....
alez zycie jest dziwne...dopiero co pisalam do cherie o tym niejedzeniu jej synka a tu prosze wczoraj 21:30 - 30ml, 5 rano- 50ml, 10- tylko 50ml...
maly nie chce jesc...
nie wiem czemu ciagle placze...
goraczki nie ma....tylko troszke kataru ale to juz 4 dzien z katarem wiec juz ten najgorszy za nami....
nie wiem co mu....;/

na spacer sie wybieralam ale ryk w wozku i gdzie jechac z taka syrena??:)

To jest nas widzę więcej z tym niejedzeniem...ale Tomek nawet cyca pociągnie góra 5 min i koniec..odwraca głowe i już! I nawet nie wydaje się głodny:szok: A o zupkach mogę zapomnieć:no: Ale u nas to chyba z gorąca bo wieczorem 200 kaszki wypije...
Kurcze a powiedzcie mi alseczki jak to jest z tymi czapkami bo moj maly ma cieniutka ale z uszami i chcialam mu juz ubierac taka z daszkiem albo kapelusik bez uszek a moja mama mi ciagle gledzi ze uszy maja byc przykryte:baffled: NO i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)

Hani uszy zakrywałam chyba do roczku, bo A się darł:-D;-)
A teraz Tomek zwykle jest bez czapeczki, chyba że wiem że może na niego słoneczko świecić to daję kapelusik, no a jak jest brzydka pogoda lub wieje to uszy zakrywam:tak: A tak to nie ma co przesadzać..nawet w cieniu moim zdaniem kapelusik może grzać w główkę
STO LAT DLA HANII !!!! rówieśniczki mojej Julki :-)
Buziaczki i od nas

Ciekawe jak tam Marta w pracy!

Ostatnia edycja:
reklama
Śpiworek w zimie tak (mielismy taki do 70 cm i tylko w zimie super sprawa) t ale w lecie bym mojemu nie zalozyla no ale co tu duzo pisac wszystko zalezy od dzieciaczka czy zmarzluszek czy nie...

ja mam taki cieniutki:) mi alan sie spod kolderki rozkopuje:( i chyba bede musiala mu ten spiworek nalozyc jak go lzej na nocke ubiore.

wika jestem Anka milo mi:) w sumie to sie chyba nie przedstawilam az mi glupio:( mam 22 lata:)

Dziewczyny musze sie pochwalic ze i moj Alan dzis na troszke juz stal na czworaka:) troszke lazal na brzuszku i mu sie udalo:) nawet gibal sie w przud i tyl:)

wika jestem Anka milo mi:) w sumie to sie chyba nie przedstawilam az mi glupio:( mam 22 lata:)

Dziewczyny musze sie pochwalic ze i moj Alan dzis na troszke juz stal na czworaka:) troszke lazal na brzuszku i mu sie udalo:) nawet gibal sie w przud i tyl:)
i moj Antek tez dzis tak zrobił:-)ale dupka latala mu jak galareta! ja wolalam do niego a on patrzyl na mnie i sie smial i powoli ruszal do przodu:-Dśmieszny hihih

Witam się popołudniowo, my też po szczepieniu 3 dawka WZW, w sumie to też nie płakał trochę się skrzywił i poczerwieniał i tyle, potem spał chyba ze dwie godziny i teraz też już przysypia. Witam nową koleżankę Anię.

coma wszystkiego naj dla juleczki....
wybacz ze zapomnialam o Tobie ale ja zawsze patrze na liste dzieciaczkow i stad wiem kto kiedy co i jak a Ciebie niestety na liscie nie ma..
moglaby Mea ja uzupelnic.. bo sa tam bledy....

Ratunku Alanek zaczł ssać kciuka
no masakra do tej pory nie ssał a teraz co chwilkę mu kciuka z bużki wyciągam
czy możliwe że to może mu ząbki idą (jeszcze niema)a może dlatego że oduczam od cyca i teraz pije mleczko tylko rano i po południu może brakuje mu czegoś sama nie wiem jak myślicie? co robić?

reklama
Ratunku Alanek zaczł ssać kciuka
no masakra do tej pory nie ssał a teraz co chwilkę mu kciuka z bużki wyciągam
czy możliwe że to może mu ząbki idą (jeszcze niema)a może dlatego że oduczam od cyca i teraz pije mleczko tylko rano i po południu może brakuje mu czegoś sama nie wiem jak myślicie? co robić?

byc moze mu brakuje. A smoka ma?

Do góry