reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

laski....
alez zycie jest dziwne...dopiero co pisalam do cherie o tym niejedzeniu jej synka a tu prosze wczoraj 21:30 - 30ml, 5 rano- 50ml, 10- tylko 50ml...
maly nie chce jesc...
nie wiem czemu ciagle placze...
goraczki nie ma....tylko troszke kataru ale to juz 4 dzien z katarem wiec juz ten najgorszy za nami....
nie wiem co mu....;/

na spacer sie wybieralam ale ryk w wozku i gdzie jechac z taka syrena??:)

u nas było to samo ...patrzę do gębusi a tam drugi ząbek na horyzoncie.....więc to chyba zębory ...

co do spania to cieńkie śþiochy i ewentualnie cieniutki kocyk ale to tylko wtedy jak jest chłodny....( to i tak na chwilę bo go skopuje)Nie udało mi się znaleźć cienkich śpiworków...może sama uszyję...np z koszuli od P??!!;););)

miłego dnia :)

reklama
:-D:-D
moje dziecko odkrylo nowa zabawe..
poniewaz samo pije soczki i wode z butelki (ale tylko to mleko nie bo jest za ciezkie bo jest go wiecej)
i zamiast ciagnac ze smoczka dmucha w niego i puszcza sobie babelki:):-D:-D:-D
hehe mój to samo i robił to jeszcze jak karmiłam ...tak pod koniec....Fajną zabawę sobie znalazł:) nie ma co;)
W ogóle jest coraz bardziej kontaktowy i coraz mniej śþi przez co ...chce się bawić! I to nie koniecznie już sam ...wiec na macie leżymy razem:-D:-D:-D:-D

hehe mój to samo i robił to jeszcze jak karmiłam ...tak pod koniec....Fajną zabawę sobie znalazł:) nie ma co;)
W ogóle jest coraz bardziej kontaktowy i coraz mniej śþi przez co ...chce się bawić! I to nie koniecznie już sam ...wiec na macie leżymy razem:-D:-D:-D:-D

Mam nadzieje ze w sobote znajdzie sie na macie troche miejsca dla nowego kolegi ;-) Jeszcze nie pytalam R ale mysle ze powinno byc ok. Jak juz bede wiedziala to napisze :tak:

emira prosty prosty:) tylko tak zawile napisalam:)

Moja kulinarna fantazja ostatnio tak zubozala ze wszystko co wymaga wiecej niz wrzucenia do garnka i zamieszania jest megaskomplikowane ;-) Wiec raczej na pewno nie jest to kwestia zawilego opisu (ktory swoja droga jest ok i moze nawet kiedys skorzystam :happy:)

ok skuteczne sa??
kurcze bo ja jej podaje nasivin.. niby pomaga ale nie na dlugo.. w nocy o 24 pobudka byla bo juz oddychac nie mogla bidulka moja... juz pozniej spala do rana ale zal mi na nia patrzec jak sie tak meczy!
Daffi posmaruj maścią majerankową pod noskiem to będzie jej się łatwiej oddychało.

Synowej życzę samych kolorowych radosnych dni :-)

Hej!
Kurcze ale mialam noc...Julka co chwile przekrecala sie na brzuszek ale nie potrafi spowrotem na plecki i ja dzsiaj to chyba z 15 razy wstawalam ja obracac...nie wyspalam sie:( do tego auto nam sie wczoraj zepsulo - akurat moment nie za bardzo i z kredytowki trzeba bedzie pociagnac naprawe...no a juz po ostatniej myslalam ze na troche bedzie z tym autem spokoj-przeliczylam sie...dzis sroda to moze w totka w koncu wygram i bede miala spokojna glowe!!!

Wszystkiego najlepszego dla Hani!!!:-)

kala moj robil dokladnie to samo,przekrecal sie i musialam wstawac. Zaczelam klasc mu miska takiego wiekszego obok niego0 i teraz nie ma jak sie przekrecic:)

kasiek Alan tez tak wdmu****e powietrze:D i podejrzewam ze dlatego ze wtedy sama woda mu leci i nie musi ssac:D

laski....
alez zycie jest dziwne...dopiero co pisalam do cherie o tym niejedzeniu jej synka a tu prosze wczoraj 21:30 - 30ml, 5 rano- 50ml, 10- tylko 50ml...
maly nie chce jesc...
nie wiem czemu ciagle placze...
goraczki nie ma....tylko troszke kataru ale to juz 4 dzien z katarem wiec juz ten najgorszy za nami....
nie wiem co mu....;/

na spacer sie wybieralam ale ryk w wozku i gdzie jechac z taka syrena??:)

u nas niejedzenia ciąg dalszy :no: na dziś zjadł pół małego gerbera i 70 ml mleka...

Haniu, 100 lat!!!

reklama
Do góry