reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki:)
Witam nowa mamusie!!!!!
Marta super ze urlop sie udal dzis pogoda nad morzem juz brzydka ale weekend byl bajeczny:)
My tez juz robimy dorosle kupy chociaz nie zawsze nieraz jedna taka druga inna od 4 dni maly je mieso i jest grubo;)
Ja kapie malego codziennie raz mi sie moze zdarzylo go nie wykapac bo przyjechalismy bardzo pozno i juz spac chcial isc a tak dzien w dzien on uwielbia kapiele i to dla nas rytual bo od razu wie ze pozniej jest butla i spanko ja zreszta tez lubie go kapac i nawet jak bylismy w szpitalu z zapaleniem oskrzeli to codziennie byl kapany a lekarka nawet przychodzila i sie mnie pytala czy wykapalam dziecko moze niektore mamy nie robily tego bo sie baly:)

reklama
dziewczyny a wprowadzacie juz mleko dwa??
ja zaczynam dzis bo zaraz konczymy 6 m-0cy....
daje narazie jedna miarke a reszte jedynki...
Ja wczoraj podałam pół na pół z jedynką, ale podczas posiłku zwymiotował. Z tym, że Franek coś choruje więc nie sądzę by to była wina mleczka.
Dziś już lepiej, nocka była w miarę normalna, temp ma 37,4, na 14:20 jedziemy do pediatry. A w czwartek mamy ustalone konsultacje kardiologiczne w Wawie, dla Staśka nie mam opieki, muszę coś wykombinować.

Buziaczki dla Maciusia

Co do mleka...ja już daję 2..i nawet zmieniłam na bebiko...bo wolę kupić tańsze bo istnieje możliwość że się zmarnuje..zwykle wieczorem daję kaszkę..a mleko kupiłam jakbym tak chciała jechać na zakupy czu cuś i żeby teściowa mogła go nakarmic..już kilka razypił i nawet nie zauważył że inne!

Kurka już się psuje pogoda..rano było piekne słoneczko więc o 8.30 wzięłam dzieci na dwór żeby Tomka w wózku uśpić (bo wstał o 5.45:wściekła/y:)..a jak wracałam ze sklepu o 11 to już kropiło..i choć jest ciepło to wieje zimny wiatr!:no:

Witam!!!
dziękujemy wszystkim za życzenia !!!!!!!

Ja tak ni z gruszki ni z pietruszki zapytam czy wiecie gdzie są teraz jakieś promocje na pampersy 4???

Witam!!!
dziękujemy wszystkim za życzenia !!!!!!!

Ja tak ni z gruszki ni z pietruszki zapytam czy wiecie gdzie są teraz jakieś promocje na pampersy 4???

ja w tesco widzialam po 34zl Huggiesy rozmiar 4 bodajze 72szt...
ostatnio w intermarche byly po 44zl pampersa active babyz husteczkami 62szt....
u mnei tylko takie markety sa wiec tylko tyle wiem.......
w biedronce od zawsze u nas hugiesy sa po 39.99

ja zawsze szukam promocji i kupilam w realu 190 pieluch pampersa za 99zl....
i jeszcze je mam....
a teraz juz musze kupic 4 wiec jak w weekend pojade do rodzicow to poszukam po marketaCH GDZIE SA TE promocje....
bo zawsze gdzies jest:)

a chusteczki kupuje jakie popadnie byleby nie mialy alkoholu:)

inne pieluchy nam nie podchodza przy innych musze stosowac krem a przy tych wogole...a krem tylko bephanten bo po innych mu sora z ppupy schodzila..
wec taniej mi wychodzi za pieluchy dac wiecej niz kupywac jedna tubke kremu za 17zl kroty starczal na m na tydzien i tansze pieluchy...

a jak bylam ostatnio w tesco byla promocja na pieluchy gaga...i ludzie brali je tonami..
i i to nie tacy na pewno co oszczedzaja na pieluchach bo laski mialy bardzo drogie wozki..:)

uzywa ich ktoras z was??

reklama
ja zawsze szukam promocji i kupilam w realu 190 pieluch pampersa za 99zl....
i jeszcze je mam....
a teraz juz musze kupic 4 wiec jak w weekend pojade do rodzicow to poszukam po marketaCH GDZIE SA TE promocje....
bo zawsze gdzies jest:)

a chusteczki kupuje jakie popadnie byleby nie mialy alkoholu:)

inne pieluchy nam nie podchodza przy innych musze stosowac krem a przy tych wogole...a krem tylko bephanten bo po innych mu sora z ppupy schodzila..
wec taniej mi wychodzi za pieluchy dac wiecej niz kupywac jedna tubke kremu za 17zl kroty starczal na m na tydzien i tansze pieluchy...

a jak bylam ostatnio w tesco byla promocja na pieluchy gaga...i ludzie brali je tonami..
i i to nie tacy na pewno co oszczedzaja na pieluchach bo laski mialy bardzo drogie wozki..:)

uzywa ich ktoras z was??

ja raz uzywalam tych gaga......
i jak dla mnie sa nie najgorsze ale pampers sa niezawodne.

Do góry