reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

luuuzna to mialas znieczulenie tylko na cc:) tez tak chcialam jak by okazalo sie ze musze miec cc:) no wlasnie u nas w szpitalu widzialam ze dziewczyny po cesarce same musza sie prawie od razu zajmowac:( musialo byc naprawde ciezko, pamietam ze ja kilka dni to powoli chodzilam bo mnie tam bolalo:(a co dopiero cc:(

reklama
luuuzna to ominelo cie najgorsze-skurcze:) no ale tez i najpiekniejsze bo po naturalnym widzi sie malenstwo od razu:)mi natychmiast po urodeniu polozyli go na brzuch,darl sie niesamowicie:D i dlugo dochodzilas do siebie po cc?
po cesare tez odrazu...i na piersi połozyli i pocałowac dali i Mała cały czas przy mnie była tylko położna przychodziła co chwile ,bo ja ruszyc się nie mogłam przez pare godzin :tak:

eliza no tak ale jak ktos ma narkoze to takiej mozliwosci nie ma. moja kolezanka miala i juz cala rodzina zobaczyla jej corcie a ona na koncu po wybudzeniu:( ale baral sie byc przytomna

luuuzna to mialas znieczulenie tylko na cc:) tez tak chcialam jak by okazalo sie ze musze miec cc:) no wlasnie u nas w szpitalu widzialam ze dziewczyny po cesarce same musza sie prawie od razu zajmowac:( musialo byc naprawde ciezko, pamietam ze ja kilka dni to powoli chodzilam bo mnie tam bolalo:(a co dopiero cc:(
a ja byłam w 3 szpitalach podczas ciązy i w każdym widziałąm,że położne pomagały kobitą po cesarkach i jak się chciało odpocząć to można było dzieciaczka im oddać...ja tam nie oddałam i zajmowałam się sama prawie ...zersztą jest to bardzo ważne żeby jak najszybciej wstawać ,ruszać się wtedy dochodzi się b.szybko do siebie :tak: Ja po 2 dniach jak wyszłam ze szpitala wszystko robiłam w domu :tak:

eliza no tak ale jak ktos ma narkoze to takiej mozliwosci nie ma. moja kolezanka miala i juz cala rodzina zobaczyla jej corcie a ona na koncu po wybudzeniu:( ale baral sie byc przytomna
no tak tak...przy natychmiastowych cesarkach jak są jakieś komplkacje to trzeba robić odrazu i nie ma czasu na takie znieczulenie w kregoslup tylko usypiaja :tak:

eliza to na dobre szpitale trafialas:) pamietam mi raz maly w szpitalu wrzeszczal cala noc i nikt nie przyszedl. A jak raz dziewczyna poprosila zeby wzieli dziecko bo chce sie przespac to powiedzialy ze pozbywa sie dziecka:/

reklama
Kasiuch wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!
dziekuje:)

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!
ale naprawde bardzo mocno...
wlasnie dostalam od kolezanki cynk ze jej kumpela wynajmuje kawalerke do konca czerwca i sie wyprowadza wiec bedzie wolna.... oby nam sie tylko udalo!
juz mi nie przeszkadza ze to kawalerka.... byleby byl wlasny kąt!
co prawda cena prawie taka sama jak tu na 2 pokojach ale juz mi to wisi... byleby nikt nie wyrzucil nas tak jak ten gosc to zrobil!
po poludniu dostane nr do wlascicielki tej kawalerki i bede dzwonic! tak sie stresuje ze szok...
oby tylko kaucji nie chciala bo nie bedziemy mieli pieniedzy na kaucje niestety.,......
TRZYMAM!!!!!!!!!:tak:no jasne ze byleby na swoim!:)
Wszystkiego Najlepszego dla Maciusia od Hot chocolate z okazji 6 miesięcznicy:):):):):)
i MY PRZYLACZAMY SIE DO ZYCZEN!!!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

witam nowa mamusie:):tak:

i witam sie, wczoraj bylo su[per!!!!!!!!!!!!! jak mi brakowalo wyjscia do ludzi,
dziewczyny idzcie do kina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2!!!!!!!!!!!
zajeb**ty film, nawet 1 nie ogladalam, ale powiem wam ze plakalam ze wzruszenioa i ze smiechu!!!!!!!!!!!nawet Karolowi sie spodobal, a byl negatywnie nastawiony,takze POLECAM!
potem poszlismy na piwko i drinka, wrocilismy o polnocy:):-D

a dzis jadziem po wina na chrzciny.....boze to juz w ta niedziele!!!!!!:szok::szok::szok:

Do góry