fikusek1988
Mama Alanka:)
Daffodil moj wazyl 3640 i 55 dlugi
no i teraz wazy 9 kg
a Juleczka ile juz wazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego Najlepszego dla Maciusia od Hot chocolate z okazji 6 miesięcznicy![]()
Daffodil moj wazyl 3640 i 55 dlugino i teraz wazy 9 kg
a Juleczka ile juz wazy?
Wszystkiego Najlepszego dla Maciusia od Hot chocolate z okazji 6 miesięcznicy![]()
Daffodil moj wazyl 3640 i 55 dlugino i teraz wazy 9 kg
a Juleczka ile juz wazy?
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!
ale naprawde bardzo mocno...
wlasnie dostalam od kolezanki cynk ze jej kumpela wynajmuje kawalerke do konca czerwca i sie wyprowadza wiec bedzie wolna.... oby nam sie tylko udalo!
juz mi nie przeszkadza ze to kawalerka.... byleby byl wlasny kąt!
co prawda cena prawie taka sama jak tu na 2 pokojach ale juz mi to wisi... byleby nikt nie wyrzucil nas tak jak ten gosc to zrobil!
po poludniu dostane nr do wlascicielki tej kawalerki i bede dzwonic! tak sie stresuje ze szok...
oby tylko kaucji nie chciala bo nie bedziemy mieli pieniedzy na kaucje niestety.,......
luuuzna rodzilam silami naturyale porod mialam jujz wywolywany bo termin mialam na 30 listopada
po kroplowce dostalam skurczy nie byly regularne ale dosc silne i polozna caly dzien twierdzila ze one mina bo to nie sa te do porodu,a ja jedna o 12 w nocy znalalam sie na porodowce juz ze skurczami co 3 min i o 7.15 mialam juz Alanka na swiecie
a ty jak rodzilas? ja imienia dla dziewczynki nie mialam bo nie wiedzialam jakie,ale lekarz juz w 4 mies powiedzial ze chlopaczek bedzie
Daffodill trzymam bardzo mocno kciuki![]()