reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki wpadłam tylko na chwilę bo niestety ciesze sie ostatniki chwilami lenistwa jutro koniec dobrego ide do pracy wrrrrr
cały dzień dzis opiekowałam sie Stasiem i całowałam i całowałam bo jutro 8 godzin sie nie będzimy widziec jakoś mi smutno z tego powodu... wiem ze trzeba wrocic ale teraz mi smutno jutro to nie wysiedze w pracy...:-:)-:)-(

reklama
nie wiem gdzie was teraz wiecej wiec pisze i tu...to samo:)wybaczcie:)

wrocilam!!!!!!!!!!!!!! ale zjeb.... jestem dokumentnie... i mam chyba ze 2 kg na plusie.... hehe ale dalam rade... impreza byla nudna ale to bylo do przewidzenia,,,taka rodzinka...no i posiedze w lublinie do czwartku a we czwartek znow na wies,,, w sobote slub... po imprezie wracamy do lublina bo w niedziele moj J chrzci chrzesniaka!!!!!!!!!! juz mnie te imprezy finansowo wykonczyly,,,az sie boje co bedzie dalej.........:wściekła/y:masakra......... a z finansami cienko....niestety:szok:

moze by jakis bank obrabowac.....

Aleksiu ! 100 latek :) :-):-):-):-):-)
dziekujemy!

Powiedzcie mi czy jest coś takiego jak bilans u pediatry przeprowadzany po ukończeniu 6 miesiąca?
mi powiedziala ze typowy BILANS jest dopiero w wieku 2 lat, a tak to przed kazdym szczepieniem mierzenie wazenie itd.....

ja również przyłączam się do życzeń- rośnij zdrowo Aleksiu:)
dziekujemy!
Najwazniejsze, że kupiłaś;-):tak:
Dziękuje!
I my się dołączamy do zyczeń!
dziekujemy!

ja sie znow zaczelam martwic, maly dostal temperatury to chyba reakcja na szczepienie,
MAM PYTANIE DO MAM! ktorych dzieciaczki po szczepieniu mialy gorazcke:jak dlugo trwala? podalismy paracetamol o 20, i jak sie sie obudzi to podamy jeszcze raz,ale sie boje, bo strasznie rozgrzany byl, mial 38,1stopni:/

Hej dziewczynki wpadłam tylko na chwilę bo niestety ciesze sie ostatniki chwilami lenistwa jutro koniec dobrego ide do pracy wrrrrr
cały dzień dzis opiekowałam sie Stasiem i całowałam i całowałam bo jutro 8 godzin sie nie będzimy widziec jakoś mi smutno z tego powodu... wiem ze trzeba wrocic ale teraz mi smutno jutro to nie wysiedze w pracy...:-:)-:)-(

Ja sie wcale tobie nie dziwie:no:ale musisz jakos to przejsc,potem bedzie juz lepiej;-)

dziekujemy!

mi powiedziala ze typowy BILANS jest dopiero w wieku 2 lat, a tak to przed kazdym szczepieniem mierzenie wazenie itd.....

dziekujemy!

dziekujemy!

ja sie znow zaczelam martwic, maly dostal temperatury to chyba reakcja na szczepienie,
MAM PYTANIE DO MAM! ktorych dzieciaczki po szczepieniu mialy gorazcke:jak dlugo trwala? podalismy paracetamol o 20, i jak sie sie obudzi to podamy jeszcze raz,ale sie boje, bo strasznie rozgrzany byl, mial 38,1stopni:/

To nie jest jakas mega duza goraczka:no:moze sie utrzymac do jutra:tak:jesli bedzie przekraczalo 38 to podaj kolejnego ale nie za czesto.

dasz rade!! jak sie steskni za mamusia to nie bedzie mial czasu na marudzenie jak bedziecie juz razem:)

quote_icon.png
Napisał Julka32
Alunia i Michałek !!!! STo latek !!!!!!!!!!!

Magda85-Gdańsk wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!!! Sto lat !!!!!!!!!

quote_icon.png
Napisał luuuzna
Dla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków :)

Przyłączamy sie do życzeń Wszystkiego Dobrego :-):-):-)

witam sie , myidziemy wlasnie na szczepiuonki...
dzis KONCZYMY 5 MIESIECY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dolaczam sie do wszystkich zyczen....troszke spoznione ale szczere:)

i dla EMWU STOOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!1

moj maz na treningu;/
po pracy wsunal tylko obiad i jeszcze go nie ma..;/
wykapalam malego i polozylam i sama sie klade bo padam na ryjek...;/

dobrnoc laseczki!!

Kurde podalam malemu dzis kleik na noc tzn do 180 ml mleka wsypalam jedna duza lyzke kleiku i cos mu nie szlo bo jadl prawie pol godziny prawie zasnelam przy nim uzywam smoczka 3 + z TP moze poradzicie jaki smoczek kupic i ile tego kleiku dodawac :)

Karnitynko ja mam butelki TT..więc jak robiłam kleik ( 150 wody + 5 miarek mleka+ 3 miarki od mleka kleiku) to niestety smoczek 3+ musiałam agrafką powiększyć:-D Ale teraz nawet przez tą dziurkę leci mi kaszka( 210 wody +8 miarek kaszki)! Teraz przymierzam się do zakupu smoka do kaszki z TT ..tylko na nim pisze niby 6+
nie wiem gdzie was teraz wiecej wiec pisze i tu...to samo:)wybaczcie:)

wrocilam!!!!!!!!!!!!!! ale zjeb.... jestem dokumentnie... i mam chyba ze 2 kg na plusie.... hehe ale dalam rade... impreza byla nudna ale to bylo do przewidzenia,,,taka rodzinka...no i posiedze w lublinie do czwartku a we czwartek znow na wies,,, w sobote slub... po imprezie wracamy do lublina bo w niedziele moj J chrzci chrzesniaka!!!!!!!!!! juz mnie te imprezy finansowo wykonczyly,,,az sie boje co bedzie dalej.........:wściekła/y:masakra......... a z finansami cienko....niestety:szok:

moze by jakis bank obrabowac.....

Dobrze że dałaś radę..a bank możemy razem obrabować:-D:-D:-D

Wszystkiego Najlepszego Wszystkim Dzieciom z okazji Dnia Dziecka!! Buziaczki zarówno dla tych małych i dla tych dużych dzieci

reklama
dla dzieci
W dniu twojego święta chcę ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dac ci tego,
lecz mogę ci życzyć wszystkiego dobrego!

Do góry