reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Pozniej cos wiecej napisze bo jutro sie chrzestny zapowiedzial do szymka i musze jakas salatke chociaz zrobic i moze ciasto wiec ubieram malego i smigam
Powiedzcie mi czy jest coś takiego jak bilans u pediatry przeprowadzany po ukończeniu 6 miesiąca?
u mnie nic takiego nie mowia a to dlatego ze jeszcze bedziemy mialy wtedy szczepienie... ale chyba w 9 miesiacu jest.....
zesc dziewczynki
Nie bylo mnie bo jak wiecie byly chrzciny Maxa.
Rodzinka przyjechala tydzien temu i dopiero dzisiaj rano wyjechala.
Tak wiec i dzisiaj pewnie nie posiedze za duzo na forum bo staram sie ogarnac dom.
A uwiezcie roboty mam mnostwo - same butelki bede wywozila chyba na 4 razy
Chcialm podziekowac za zyczonka Wszystkim Wam cmok cmok cmok - straosc nie radosc a mlodosc nie wiecznosc
A i Max dziekuje.
Nie wiem co u Was bo oczywiscie nie bede nadrabiala tyle tylko co Daffi mi napisala ze u Sylwii dobre wiesci wiec sie ciesze
To tyle narazie - moze sie wbije w temat ..
hmmmm wbijesz sie wbijesz w razie co kazda z nas po trochu stresci)
super ze Chrzest udal sie zdj na nk sa rewelacyjne! czekam na to w albumie
kochana no ja mam nadzieje ze jednak wystarczy Ci tych pasówHej dziewczynki ehh nie mialam czasu na nic bylam pohclonieta paroma sprawami Teraz moze troche luzu bedzie w ogole to moja sprawa z fotelikiem to sie pokrecila ten od 0 do 18 kg nie dopial sie w naszym aucie 10 cm pasow zabraklo alez bylam wsciekla ale chyba na dobre mi to wyszlo bo zamowilam z allegro taki od 0 do 13 kg (nie oplaca mi sie na 4 miesiace za 600 zl kupowac no i 250 zl zaplacilam a niby 10 razy uzyty i ma same najlepsze noty w crash testach i pozniej jak wyrosnie kupie mu juz taki super od 9 do 18 kg wiec jestem zadowolona i sprawdzalam na you tubie jak sie go zapina stwierdzilam ze sie dopnie na zywiol poszlam ale jak go nie dopne to sie chyba pochlastam hihi
Emwu jeszcze raz duzo zdrowka!!!!!!!!
Marciu super ze jedziesz wypoczywaj nad morzem i sie ciesz ostatnimi wolnymi dniami
Wszystkim dzieciaczkom sto lat!!!
a co u szymonka? jak zdrowko?
o fotelikach napisalas a o Szymciu zapomnialas... niedobra Ty.... (zartuje)
sylwik1987
Filipek
super ze wszytsko jest ok... a te \\a reszte wypracujecie tak ze wszystko juz w 100% bedzie w jak najlepszym porzadku!
super wiesci od poludnia
no jak dobrze ze to nie krzywica!!
super wiesci na pewno sie wszystko poprawi!!
no to pięknie ! cieszymy się bardzo ,że to nie krzywica! Tutaj niestety żadnych witaminek się nie podaje...ale odpukać dajemy rade
Sylwik wspaniałe wiesci super:-)
super, tez misie marzy zeby oli byl grzeczny na chrzcie, jeszcze 13 dni
sliczny jest!!!!!!!!
super ze dobre wiesci
ja po rozmowie o staz......hm.....zobaczymy co bedzie, na dzien dobry kazal mi tlumaczyc jakis tekst z angielskiego na polski ( a to byla specyfika medyczna) wiec nic mu nie przetlumaczylam
dzięki Kochane, ja też się cieszę, że to nie krzywica- normalnie kamień z sercaŚliczny!!!
Super że wszystko ok!!!
sylwik1987
Filipek
u nas chrzciny jeszcze przede mną..., dopiero 20 czerwca wszystkim podpasował termin, no ale lepiej poźno niż wcale ciesze sie, że u Ciebie wszystko się udało, ja nie będę miała problemu ze sprzątaniem, bo chrzciny robimy u teściów w domku, może ewentualnie pomogę z ogarynaniemzesc dziewczynki
Nie bylo mnie bo jak wiecie byly chrzciny Maxa.
Rodzinka przyjechala tydzien temu i dopiero dzisiaj rano wyjechala.
Tak wiec i dzisiaj pewnie nie posiedze za duzo na forum bo staram sie ogarnac dom.
A uwiezcie roboty mam mnostwo - same butelki bede wywozila chyba na 4 razy
Chcialm podziekowac za zyczonka Wszystkim Wam cmok cmok cmok - straosc nie radosc a mlodosc nie wiecznosc
A i Max dziekuje.
Nie wiem co u Was bo oczywiscie nie bede nadrabiala tyle tylko co Daffi mi napisala ze u Sylwii dobre wiesci wiec sie ciesze
To tyle narazie - moze sie wbije w temat ..
sylwik1987
Filipek
u nas taki "bilans" jest co każde szczepienie- ważenie, mierzenie, sprawdzanie ciemiączka, mierzenie główki, katki piersiowej itp,Powiedzcie mi czy jest coś takiego jak bilans u pediatry przeprowadzany po ukończeniu 6 miesiąca?
sylwik1987
Filipek
ja również przyłączam się do życzeń- rośnij zdrowo Aleksiu
Aleksiu ! 100 latek :-):-):-):-):-)
aga6671
Mama Hani i Tomka
Powiedzcie mi czy jest coś takiego jak bilans u pediatry przeprowadzany po ukończeniu 6 miesiąca?
W 6 miesiącu jest szczepienie, potem jak skończy rok..no a teraz byłam z Hanią na bilansie 2latka, potem jest 4 latka!
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
aga ja nie mam już szczepienia w 6/7 m-cu, więc mam też iść do lekarza na zwykły bilans ?