reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

A ja boje się pomyśleć co to będzie jak to Antek zacznie uświadamiać Piotrusia:-D:-D:-D

No i mama mi opowiadała, że jedna z jej kolezanek z pracy przyprowadziła wnuczkę, mała ma dwa latka i bardzo ładnie mówi:tak: więc poprosiła, żeby jakiś wierszyk powiedziała a mała na to: "nie chce kujwa mać":-D:-D:-D
dzieciaki będą nas całe życie zaskakiwać;-)
haha, ach te dzieci;) moja siostra jak miała 4 lata i pewnego dia wróciwszy z podwórka mówi do mojej prababci; "*****, ale mi się chce szczać" :-D prababcia nie wiedziała czy ma się śmiać czy krzyczeć ;)

reklama
ALEKSIU STO LATEK!!! BUZIACZKI!!!!!!!!!

a my dzis do pobrania krwi idziemy bo jak bylismy na szczepieniu to pediatre zaniepokoilo to ze antek taki bardzo blady i dala skierowanie na zelazo,mam nadzieje ze jednak wszystko ok a poprostu taka blada karnacja. Denerwuje sie i tak sobie mysle gdzie bede go dzis kluc? przeciez on taki grubiutki ze mu zyl nie widac...na pewno bedzie bolalo:((( Bylyscie juz moze z maluchami u pobrania krwi,jak to wyglada????
u nas na morfologię pobierali z rączki, tzn z tego zgięcia, Filipek tez ma pulchniutkie ale udało się znaleść żyłkę;)

w lodowce???? nie wiele aledo sklepu mam 2 kroki heheheh
tylko jakis pomysl i smigamy z julka po zakupy.....
Hmm a może "pomysł na'??? hehehe
a tak serio to kupiłam osttanio pomysł na zapiekanke z ziemniakami i rewelacja:tak:
kroisz ziemniaki w talarki, do tego boczus w kostkę, zalewasz "pomysłem na" wymieszanym ze smietaną z wodą i wkładasz dopiekarnika na 50 min- godzinkę. Można jeszcze serek potarkować.
Szybki i smaczny obiadek:tak:
No idzie się zesikać ze śmiechu..ale w domu...bo jakby mi tak w sklepie wypaliła to umrę ze wstydu!!!! Ale na szczęście Hania jeszcze tak niewyraźnie mówi że oprócz nas nikt tego nie zrozumie!!!
Haha racja... no ale każdy człowiek powinien zrozumieć że dziecko lubi papugować.
My uważamy z przekleństwami a i tak Antek przeklina, chociaz on to tylko kujwa mówi;-) i to dokładnie wie kiedy uzyć, jak się bawi, cos mu się nie powiedzie, wtedy tak mówi. Ale luzik;-) Kazdy musi przez to przejść.
Dlatego śmieję się jak nasze młodsze pociechy zaczna mówić, starsze rodzeństwo będzie w takim wieku że będa podpuszczać żeby cos brzydkiego mówić;-)

Hmm a może "pomysł na'??? hehehe
a tak serio to kupiłam osttanio pomysł na zapiekanke z ziemniakami i rewelacja:tak:
kroisz ziemniaki w talarki, do tego boczus w kostkę, zalewasz "pomysłem na" wymieszanym ze smietaną z wodą i wkładasz dopiekarnika na 50 min- godzinkę. Można jeszcze serek potarkować.
Szybki i smaczny obiadek:tak:

Haha racja... no ale każdy człowiek powinien zrozumieć że dziecko lubi papugować.
My uważamy z przekleństwami a i tak Antek przeklina, chociaz on to tylko kujwa mówi;-) i to dokładnie wie kiedy uzyć, jak się bawi, cos mu się nie powiedzie, wtedy tak mówi. Ale luzik;-) Kazdy musi przez to przejść.
Dlatego śmieję się jak nasze młodsze pociechy zaczna mówić, starsze rodzeństwo będzie w takim wieku że będa podpuszczać żeby cos brzydkiego mówić;-)

to jest pomysl:)
dziekuje:)

Witajcie , my już po chrzcinach dobrze że mamy już imprezę za sobą ja jestem zmęczona bo robiliśmy ją w domu. Wszystko się udało mały przespał pół obrzędu obudził się przy polaniu głowy, bo woda zimna. I był nadzwyczaj grzeczny :-)

adzwyczaj grzeczny :-)[/QUOTE]

To super że chrzciny udane!!!

Ja uwielbiam "Pomysł na.." Nie lubię np zwykłych kotletów..a jak się zwinie rulonik z szynką serem i zaleje pomysłem to juz całkiem inny obiad!

I muszę się pozalic..moja szwagierka znów okres dostała:wściekła/y: No kurde już jej lekarz powiedział że jak teraz nie załapie to juz będzie niemożliwe..pęcherzyki po 26 mm.. zastrzyki specjalne na uwolnienie ich, jeszcze jakieś leki..i dalej nic:wściekła/y: Niby teraz znów bedą jej męża badac..ale niecałe 2 miesiące temu robił badania i wszystko lepiej niz dobrze!

reklama
Witajcie , my już po chrzcinach dobrze że mamy już imprezę za sobą ja jestem zmęczona bo robiliśmy ją w domu. Wszystko się udało mały przespał pół obrzędu obudził się przy polaniu głowy, bo woda zimna. I był nadzwyczaj grzeczny :-)

no to świetnie :) kolejny aniołek u nas :-)

Daffi nie mów o obiedzie nic...zrobię dziś zapiekankę, ale muszę po mięso skoczyć...

Do góry