W
wika_20
Gość
A ja nigdy nie bylam nad PL morzem ale byłam nad Tyrreńskim we Włoszech ;-)
Musze jeszcze Polskie odwiedzic ;-) jak Igor podrośnie
Musze jeszcze Polskie odwiedzic ;-) jak Igor podrośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bawcie się dobrze nad morzem
Co do uświadamiania...Hania bardzo się zainteresowała "luloczkiem" od Tomka A czasem jak sadzam ją na nocnik to mówi że "Hania sika lulokiem" Chyba dla niej to za wczesnie;-) Ale myślałam że padnę ze śmiechu jak kiedyś wietrzyłam dupkę Tomkowi a Hania zaczęła się śmiać że Tomek ma luloka i zaczęła go kilać po nim
No a jeśli chodzi o przekleństwa to wstyd się przyznać ale czasem Hania wypali z "kuda mać" A już tak się pilnujemy A najgorsze że kiedyś jak Arek coś na złość mi robił itp to ja zawsze mówiłam " Aleś ty jest głupi" i długo nie trzeba było czekać na reakcję!!! Haniu kochasz tatusia" Tak, tatuś jest głupi
Buziaczki od nas
I wszystkiego najlepszego dla Emwu z okazji urodzin:-)
Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jod i do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartuEch... pomyślę o Tobie jak będę patrzec na morze;-)
Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jod i do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartu
A gdzie Marta jedziesz?
Moje ulubione miejscowości to Karwia i Jastrzębia Góra, tylko poza sezonem tam się nic nie dzieje
dziewczyny podsuncie jakis pomysl na obiad!
mam totalne zacmienie... ta szara deszczowa pogoda za oknem powoduje ze mam lenia wielkiego..
nie wiem co wymyslic... no i sprzatac mi sie nie chce.......
A co masz w lodówce??;-)
Moja tez niezle bluzniostatnio powiedzialaO*******IŁO MI SIĘNawet ie wiadomo kiedy a dzieci naucza sie takich slownajlepsza radosc wtedy maja dziadkismiech na saliz ust dziecka to to bardzo smiesznie brzmi
MARTA ja również zycze miłego wypoczynkubawcie sie dobrze i koniecznie cykajcie duzo fot zebysmy mialy co tu ogladac;-)