reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

A ja nigdy nie bylam nad PL morzem ale byłam nad Tyrreńskim we Włoszech ;-)
Musze jeszcze Polskie odwiedzic ;-) jak Igor podrośnie :)

reklama
Bawcie się dobrze nad morzem:tak:

Co do uświadamiania...Hania bardzo się zainteresowała "luloczkiem" od Tomka:-D A czasem jak sadzam ją na nocnik to mówi że "Hania sika lulokiem":-D Chyba dla niej to za wczesnie;-) Ale myślałam że padnę ze śmiechu jak kiedyś wietrzyłam dupkę Tomkowi a Hania zaczęła się śmiać że Tomek ma luloka i zaczęła go kilać po nim:-D
No a jeśli chodzi o przekleństwa to wstyd się przyznać ale czasem Hania wypali z "kuda mać":zawstydzona/y: A już tak się pilnujemy:no: A najgorsze że kiedyś jak Arek coś na złość mi robił itp to ja zawsze mówiłam " Aleś ty jest głupi" i długo nie trzeba było czekać na reakcję!!! Haniu kochasz tatusia" Tak, tatuś jest głupi:-D:-D:-D

Buziaczki od nas

I wszystkiego najlepszego dla Emwu z okazji urodzin:-)

Moja tez niezle bluzni:tak:ostatnio powiedziala:pO*******IŁO MI SIĘ:-D:-D:-DNawet ie wiadomo kiedy a dzieci naucza sie takich slow:tak:najlepsza radosc wtedy maja dziadki:tak:smiech na sali:tak:z ust dziecka to to bardzo smiesznie brzmi:-D

MARTA ja również zycze miłego wypoczynku:tak:bawcie sie dobrze i koniecznie cykajcie duzo fot zebysmy mialy co tu ogladac;-)

Ech... pomyślę o Tobie jak będę patrzec na morze:tak:;-)
Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jod :-D i do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartu :-D
A gdzie Marta jedziesz?
Moje ulubione miejscowości to Karwia i Jastrzębia Góra, tylko poza sezonem tam się nic nie dzieje :no:

dziewczyny podsuncie jakis pomysl na obiad!

mam totalne zacmienie... ta szara deszczowa pogoda za oknem powoduje ze mam lenia wielkiego..
nie wiem co wymyslic... no i sprzatac mi sie nie chce.......

Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jod :-D i do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartu :-D
A gdzie Marta jedziesz?
Moje ulubione miejscowości to Karwia i Jastrzębia Góra, tylko poza sezonem tam się nic nie dzieje :no:

Hehehe
Zawsze jeżdzimy dalej ale tym razem tylko Sopot, a z racji tego, że ze znajomymi jedziemy, oni tam mieszkanko mają, 100 m od mola więc fajna miejscówka na spacery:tak: Poza tym i tak 5-6 godzin jazdy sie szykuje więc wystarczy;-)

Moja tez niezle bluzni:tak:ostatnio powiedziala:pO*******IŁO MI SIĘ:-D:-D:-DNawet ie wiadomo kiedy a dzieci naucza sie takich slow:tak:najlepsza radosc wtedy maja dziadki:tak:smiech na sali:tak:z ust dziecka to to bardzo smiesznie brzmi:-D

MARTA ja również zycze miłego wypoczynku:tak:bawcie sie dobrze i koniecznie cykajcie duzo fot zebysmy mialy co tu ogladac;-)

No idzie się zesikać ze śmiechu..ale w domu...bo jakby mi tak w sklepie wypaliła to umrę ze wstydu!!!! Ale na szczęście Hania jeszcze tak niewyraźnie mówi że oprócz nas nikt tego nie zrozumie!!!

u mnie julka pewnie moment podlapie... moj maz to co slowo jedyne co udalo mi sie wypracowac to to by na miescie przy mnie nie bluznil.... bo ja tego nie nawidze i wstydze sie tego strasznie... moj brat jeden i drugi tez szok... moj tato tez...a tescie to juz bez komenatrza!

reklama
Witajcie , my już po chrzcinach dobrze że mamy już imprezę za sobą ja jestem zmęczona bo robiliśmy ją w domu. Wszystko się udało mały przespał pół obrzędu obudził się przy polaniu głowy, bo woda zimna. I był nadzwyczaj grzeczny :-)

Do góry