reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

A to Ci łobuz :-D:-D
Jak do mnie przyszła kumpela z roku to ją za cycki łapał :-D moja siostrę też lubi łapać po biuście :p
No ładnie już chłopaki zaczynają hahaha

Za to mój Antek wszystkich uświadamia, tzn, że dziewczyny to duże cycki mają, no a chłopaki maja jajo a dziewczyny żabę;-) No i on mam małe jajo ale tatuś to juz ma naprawdę duże:-D:-D:-D

reklama
Powiem Ci że trójki to akurat na samym końcu wychodzą więc musiałby Alus byc wyjatkiem;-) No a wyjatki sie zdażają;-)
Moga to być dwójki, Piotrkowi jak wychodziły jedynki to miał popuchniete dziąsła na miejscu dwojek,a moja mama taka zdziwiona była, że mu dwójki najpierw wychodzą:tak: a wyszły jedynki;-)

Co do chrupków to ja boję się jeszcze podawać, te kukurydziaki to takie mordoklejki, trzeba pilnować żeby zbyt dużego kawałka nie brał do buźki.
A Piotr przez wychodzące zęby wszystko tak głęboko wpycha do buzi, z takim nerwem to robi ze naprawde strach :-D:-D:-D:-D

Zobaczymy czy mają rację :-D czy mi mały wampirek rośnie :-D
Ale psia pogoda ;/ nic się nie chce przez nią...kawę pije, bo chyba bym zasnęła :-D

No ładnie już chłopaki zaczynają hahaha

Za to mój Antek wszystkich uświadamia, tzn, że dziewczyny to duże cycki mają, no a chłopaki maja jajo a dziewczyny żabę;-) No i on mam małe jajo ale tatuś to juz ma naprawdę duże:-D:-D:-D

Wiecie co? nie mogę doczekać się, kiedy T zacznie uświadamiać Alka :-D
Zanim poznaliśmy płeć dziecka, ustaliliśmy, że T będzie uświadamiał syna a ja córkę o siusiakach itd :-D Muszę przy tym być :-D

Wiecie co? nie mogę doczekać się, kiedy T zacznie uświadamiać Alka :-D
Zanim poznaliśmy płeć dziecka, ustaliliśmy, że T będzie uświadamiał syna a ja córkę o siusiakach itd :-D Muszę przy tym być :-D

A ja boje się pomyśleć co to będzie jak to Antek zacznie uświadamiać Piotrusia:-D:-D:-D

No i mama mi opowiadała, że jedna z jej kolezanek z pracy przyprowadziła wnuczkę, mała ma dwa latka i bardzo ładnie mówi:tak: więc poprosiła, żeby jakiś wierszyk powiedziała a mała na to: "nie chce kujwa mać":-D:-D:-D
dzieciaki będą nas całe życie zaskakiwać;-)

witam sie , myidziemy wlasnie na szczepiuonki...
dzis KONCZYMY 5 MIESIECY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALEKSIU STO LATEK!!! BUZIACZKI!!!!!!!!!

a my dzis do pobrania krwi idziemy bo jak bylismy na szczepieniu to pediatre zaniepokoilo to ze antek taki bardzo blady i dala skierowanie na zelazo,mam nadzieje ze jednak wszystko ok a poprostu taka blada karnacja. Denerwuje sie i tak sobie mysle gdzie bede go dzis kluc? przeciez on taki grubiutki ze mu zyl nie widac...na pewno bedzie bolalo:((( Bylyscie juz moze z maluchami u pobrania krwi,jak to wyglada????

[/COLOR][/B]a my dzis do pobrania krwi idziemy bo jak bylismy na szczepieniu to pediatre zaniepokoilo to ze antek taki bardzo blady i dala skierowanie na zelazo,mam nadzieje ze jednak wszystko ok a poprostu taka blada karnacja. Denerwuje sie i tak sobie mysle gdzie bede go dzis kluc? przeciez on taki grubiutki ze mu zyl nie widac...na pewno bedzie bolalo:((( Bylyscie juz moze z maluchami u pobrania krwi,jak to wyglada????

Pobierają krew z paluszka:tak:

A ja boje się pomyśleć co to będzie jak to Antek zacznie uświadamiać Piotrusia:-D:-D:-D

No i mama mi opowiadała, że jedna z jej kolezanek z pracy przyprowadziła wnuczkę, mała ma dwa latka i bardzo ładnie mówi:tak: więc poprosiła, żeby jakiś wierszyk powiedziała a mała na to: "nie chce kujwa mać":-D:-D:-D
dzieciaki będą nas całe życie zaskakiwać;-)

artystka!

reklama
Obliczyłam sobie, że moje studia pochłoną 4x po 2.000 zł:confused: + koszta praktyk i koszta dojazdu do stolicy + pewnie jeszcze jakieś nieznane mi koszta związane ze studiowaniem ...:eek:

Do góry