reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja dziś zadzwoniłam do swojego wujka który jest lekarzem czy nie mógłby jutro obejrzeć tej mojej Hanuli bo jakoś nie jestem przekonana żeby jej dawać drugi tydzień antybiotyk! W dodatku babka w aptece powiedziała A że wg niej to jest za słaba dawka i że powinniśmy zgłosić do Izby lekarskiej że nasza przychodnia przez tak długi czas nie zapewnia pediatry skoro nasz jest na urlopie :( Ale zobaczymy co jutro wujek powie..on pediatrą też nie jest ale mam do niego dużo wieksze zaufanie niż do tych zwykłych w przychodni...

a ile tygodni ma brac ten antybiotyk???
mojej siostry syn ma brac 4 czy 6 tygodni tylko on to ma problem z migdałami
non stop gardło zawalone
maja go zapisac na wyciecie

reklama
Witam :)
Z Nassi tradycyjnie buszujemy z rana :-D

Mały mi wstał o 5 znów:shocked2: A nie wyspałam się, bo gapiłam się na ten film wczoraj i zasnąć nie mogłam:-D a T w kółko powtarzał 'Co w nim takiego fajnego?' Myślałam, że pęknę:-D:-D
A teraz sobie cwaniak śpi:dry: Dziś w końcu mamę zobaczę, to muszę skoczyć po kwiatki i czekoladki jakieś;-)
Mam zamiar jeszcze zahaczyć o fryzjera:-)

Dobra zbieram dupsko, bo mały się budzi a ja nawet nie ubrana :sorry:

Witam :)
Z Nassi tradycyjnie buszujemy z rana :-D

Mały mi wstał o 5 znów:shocked2: A nie wyspałam się, bo gapiłam się na ten film wczoraj i zasnąć nie mogłam:-D a T w kółko powtarzał 'Co w nim takiego fajnego?' Myślałam, że pęknę:-D:-D
A teraz sobie cwaniak śpi:dry: Dziś w końcu mamę zobaczę, to muszę skoczyć po kwiatki i czekoladki jakieś;-)
Mam zamiar jeszcze zahaczyć o fryzjera:-)

Dobra zbieram dupsko, bo mały się budzi a ja nawet nie ubrana :sorry:

To się strasznie nabuszowałyśmy razem ! :)
Ja jutro zobaczę swoją mamę i też muszę dać spóźniony prezent na Dzień Mamy :)
U mnie młody też już wstał ....
Remontują blok w którym wynajmujemy ehh, nawet prania nie wywiesze na balkon przez jakieś 2 miesiące :/

Remontują blok w którym wynajmujemy ehh, nawet prania nie wywiesze na balkon przez jakieś 2 miesiące :/

o ja;/ ale lipa ;/ a teraz najlepsza pogoda żeby ciuchy na balkon wystawić...
a ja swojego uśpiłam jeszcze smoczkiem :-D to mam czasu więcej ;-)

Ostatnia edycja:
oj wiem, co przeżywasz:tak: u nas tez remontują dom w którym mieszkamy , hałasu co nie miara, ale na szczęście przenieśli sie juz na druga stronę budynku, także u małego w pokoju jest spokój, ale tak samo jak Ty ja tez prania nie moge wystawić na balkon, no ale u mnie jeszcze max 2 tyg i kończą:) ale okna mam zapaćkane że szok;)

reklama
Do góry