reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Luuuzna jaki film i na jakim programie?
kopciuszek2107
Fanka BB :)
ALUŚ sto lat!!!
Ja klade go pleckami zaraz przy ochraniaczu czyli szczebelkach w łożeczkunie ma opcji przekrecenia sie na pleckipredzej na brzuszekale tego jak narazie nie robi
U nas juz w szpitalu bylo ciemiaczko 1x1teraz jest chyba troche mniejsze
Ja bym nie dalaa jesli bedzie juz mocno wolac to napewno nie tyle co zawszelepiej dac pic
az tyle?
Pewnie bys nie chciala sie cofnac
a jak go "zabezpieczasz" żeby nie obkręcił Ci się z boczku na plecki ? bo ja nie mam pomysłu, nie chcę żeby w jego łożeczku były jakies koce itp bo boję się że może przez przypadek założyć sobie to na główkę, a jak nic mu nie podłożę to po chwili znowu lezy mi na pleckach..
Ja klade go pleckami zaraz przy ochraniaczu czyli szczebelkach w łożeczkunie ma opcji przekrecenia sie na pleckipredzej na brzuszekale tego jak narazie nie robi
A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
U nas juz w szpitalu bylo ciemiaczko 1x1teraz jest chyba troche mniejsze
laski problem jest !!
moja agatka zwymiotowala mi teraz po kapieli tak konkretnie ze mam dywan do prania !! fontanna taka poszla ze szok !! no i teraz nie wiem co jest grane !! jadla dzis na obiadek zupke gernera jazynowa - palaszowala ze az milo !! /jazynowe dotad jadla tylko z hippa /taka sobie/ i z bobowity /raczej nieteges/ a ta jej smakowala i to bardzo !!
a potem jeszcze zjadla sloiczek bobowity: jablko, banan brzoskwinia ...
no i nie wiem co teraz zrobic ... dac jej mleko ? nie dac nic ... wlasciwie jest teraz nie chce ... moze sprobuje pozniej!!
juz nie wiem co mam robic ...
Ja bym nie dalaa jesli bedzie juz mocno wolac to napewno nie tyle co zawszelepiej dac pic
u nas caly czas 2x2
az tyle?
Hej witam się pięciomiesięcznicowo Eh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa
Mea Aluś ma tak jak za dużo zje
Pewnie bys nie chciala sie cofnac
luuuzna
Mama Alanka
Luuuzna jaki film i na jakim programie?
TVN 'Wyspa' :-)
hej piszecie o klsdzeniu dziecka na boku i podkladaniu czegos by sie nie przekrecilo.....a moja panna zawsze wieczorem spi na boku,,,, jak zasypia to sama sie przekreca... robi siup noga na noge i tak spi.... raz na jednym raz na drugim boku.... jak stara baba
ja jutro jade na wies,,,w niedziele mam ta komunie mojej chrzesnicy,,,,,, nie chce mi sie troszke...ale musze....
ALUŚ STOOOOOO LAT
ja jutro jade na wies,,,w niedziele mam ta komunie mojej chrzesnicy,,,,,, nie chce mi sie troszke...ale musze....
ALUŚ STOOOOOO LAT
Julkowi ciemiączko się zrasta, sprawdzam często ale nigdy tego nie mierzyłam.Pediatra powiedział,że może się zrastać nawet do 18-tu miesięcy...A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
Purchawka
Mama Lolka :-)
U nas na starcie było 2,5 x 2,5 potem przy kolejnym szczepieniu 2x2, potem za kolejne 6 tygodni 1,5x1,5 potem chyba 1x1 , albo 1x1,5 juz nie pamietam, a teraz nie czuje zeby sie zmniejszylo. Lekarka powiedziala,zeby sie tym nie przejmowac, bo moze do 1,5 roku sobie spokojnie zarastać to przednie ciemiączko A moja teściowa mówiła, że u mojego szwagra zrastało się 2 lata! I tez lekarze cos tam juz pod nosem mówili, ale ona sie nie przejmowala i w koncu zarosło samo ))A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
Sto lat!!! Najlepszego !!!!))Hej witam się pięciomiesięcznicowo Eh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa
aga6671
Mama Hani i Tomka
Gogana trzymam kciuki żeby było już tylko lepiej!!!
Buziaki dla Alusia!
Moja koleżanka ma córkę 2 lata i 7 miesięcy..i jeszcze jej całkiem ciemiączko nie zarosło..i chodzi tylko na kontrolę co 3 miesiące..ma już bardzo małe..ale po prostu jej tak wolno zarasta i lekarz powiedział że do 3 rż nie ma się co martwić (jeżeli oczywiście nie ma innych niepokojących objawów)A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
Hej witam się pięciomiesięcznicowo Eh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa
Buziaki dla Alusia!
witam
wszystkiego najlepszego dla Alusia:-)
i zdrowka dla chorych maluszków
mała od narodzin ma ciemieniaczko 1x1
a teraz to nie wiem ile ma ale napewno jeszcze jest ale mniejsze
pani doktor jak sprawdza to sie tylko pyta czy podaje wit.D
a my pampersy zmienilismy juz na 4+ i jest zdecydowanie lepiej
4 jej sie strasznie odciskały w fałdkach no i wogole ciasne
a co do pozycji do snu maluszka
to moja generalnie spi na brzuchu sama sie tak układa
no czasem na boku ale napewno nie ulezy na plecach
a tak wogole to bryka po całym łózku
rano jest juz w drugim koncu na brzuchu
od pewnego czasu zostawiam jej tam dwie zabawki i smoczka
to jeszcze z poł godziny mam spokoju jak sie juz obudzi
wszystkiego najlepszego dla Alusia:-)
i zdrowka dla chorych maluszków
mała od narodzin ma ciemieniaczko 1x1
a teraz to nie wiem ile ma ale napewno jeszcze jest ale mniejsze
pani doktor jak sprawdza to sie tylko pyta czy podaje wit.D
a my pampersy zmienilismy juz na 4+ i jest zdecydowanie lepiej
4 jej sie strasznie odciskały w fałdkach no i wogole ciasne
a co do pozycji do snu maluszka
to moja generalnie spi na brzuchu sama sie tak układa
no czasem na boku ale napewno nie ulezy na plecach
a tak wogole to bryka po całym łózku
rano jest juz w drugim koncu na brzuchu
od pewnego czasu zostawiam jej tam dwie zabawki i smoczka
to jeszcze z poł godziny mam spokoju jak sie juz obudzi
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
A ja dziś zadzwoniłam do swojego wujka który jest lekarzem czy nie mógłby jutro obejrzeć tej mojej Hanuli bo jakoś nie jestem przekonana żeby jej dawać drugi tydzień antybiotyk! W dodatku babka w aptece powiedziała A że wg niej to jest za słaba dawka i że powinniśmy zgłosić do Izby lekarskiej że nasza przychodnia przez tak długi czas nie zapewnia pediatry skoro nasz jest na urlopie Ale zobaczymy co jutro wujek powie..on pediatrą też nie jest ale mam do niego dużo wieksze zaufanie niż do tych zwykłych w przychodni...