reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja już się troszke odrobiłam,mieszkanie posprzątane,obiadek się robi-znalazłam w zamrażalniku pierogi:-D
Marzka co do samoopalacza to Ci nie pomoge,bo nie stosuje takich wynalazków-raz się skusiłam i to była totalna porażka-wyglądałam jakbym była brudna,hihihi-zle rozsmarowałam:-D

reklama
Coma dzięki...Aluś własnie śpi :-D
Agula weź mi podrzuć te pierogi, bo mi chłop głodny będzie :-D NA zakupach byłam i głupia nic nie kupiłam :-D Bosz jaką mam sklerozę - nawet w warzywniaku zostawiłam marchew!! ale babke znam, stałą klientką jestem, to mi da jutro :-D

Dla tych co miały podejrzenia - w ciąży nie jestem :-D Test sobie w końcu kupiłam, bo T martwiło, że jadam pastellę z szynką i majonezem :-D:-D

Coma dzięki...Aluś własnie śpi :-D
Agula weź mi podrzuć te pierogi, bo mi chłop głodny będzie :-D NA zakupach byłam i głupia nic nie kupiłam :-D Bosz jaką mam sklerozę - nawet w warzywniaku zostawiłam marchew!! ale babke znam, stałą klientką jestem, to mi da jutro :-D

Dla tych co miały podejrzenia - w ciąży nie jestem :-D Test sobie w końcu kupiłam, bo T martwiło, że jadam pastellę z szynką i majonezem :-D:-D

A bardzo chętnie:-Dwolisz z mięsem czy ruskie?;-)
A ja czekam aż mój wróci z pracy-dzwoniłam do niego ale nie odbiera

Dzięki kochane za pamięć:-)

A teraz pewnie mnie ukatrupią "starsze ode mnie " mamy...ale jak ja się staro czuję:szok::szok::szok:
No matko..jeszcze niedawno myślałam że koło 30stki to już są "starzy", stateczni ludzie....a mi już dużo nie brakuje:blink:
I cały czas sobie myślałam...taka jestem młoda a już 2 dzieci...a ja mam JUŻ 27lat:szok:
Normalnie zaraz się będę do trumny szykować z moim podejściem:-D:-D:-D;-)
Przesadzasz:tak:mi w tym roku tez tyle stuknie:tak:i ja jakos nie czuje sie staro:no:stary to jest czlowiek po 50:tak::-D

To moja Karolka-bo jeszcze jej nie pokazywałam:))

Sliczna i jakie ma włoski:tak::-)

A to ja,ze stycznia 2010 i z marca 2010

Ladna przemiana:tak:

Uwielbiam eksperymentować z kolorem;-)ale teskno mi już za blondem,hihi

Ja tez mialam przeruzne kolory:tak:teraz bedzie ciezko z ciemnych przejsc na blond:tak:

Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał :-D
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku :-D:-D
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał :szok: nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego :szok: i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas :-D
Za bramkę służyła ciężarna ciotka :-D
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian :-D), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam :szok: a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki :-D Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...

luuuuzna kocham Cię :-D:-D:-D:-D:-D a raczej Twoje posty :-p:-p:-D

a ja mam JUŻ 27lat:szok:

10000 lat :)

Właśnie poznałam naszą Kasię :)
Ale tylko chwilę pogadałyśmy, bo się spieszyli ;-)
Ale Alek numer wywinął - uśmiecha się do Kasi, gada, a K Kasi bierze go za rękę i jak ten nie ryknie :-D A Olek solidarnie się rozpłakał z Alusiem i tak ryczeli razem :-D

Super ze sie spotkalyscie zazdroszcze spotkanka :):-)

DLA WSZYSTKICH DZISIEJSCYCH BOBASKÓW ZDRÓWKA ;) STÓWKA ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A teraz sie przywitam :) Czesc :)
Ja mam w domu marude okropna ze hej...:confused: chodz i ja mam dzis jakis dzien nie zadobry :no: moze @ idzie i tak spozniony :dry: Igor płakał ja go zabawiam jesc daje a dziecko spac chcialo :szok: chyba 1 raz nie poznalam ze spac chce /////:eek::eek::eek::eek::eek::eek::wściekła/y:

Co do włosów to ja sobie z jasnych blond rowniez walnelam na Czarne -czarne :-D:-D totalna zmiana mowie wam :D hehe no i oczywiscie zaluje :-D a to rok temu kolor trwaly w sumie nie zalowalam bo fajny kolorek ale trzeba farbowac co chwile... no i teraz Bratowa katuje-fryzjerka zeby mi rozjasniala no i pasmami rozjasnia i mam blond gdzie niegdzie.... wracam do swoich :-) jak bede miala siwe to pofarbuje na czarno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A to fota mojej zgagi po urodzeniu:-D:-D:-D
Wtedy to dopiero miała czuprynke;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 48
Do góry