reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja już się troszke odrobiłam,mieszkanie posprzątane,obiadek się robi-znalazłam w zamrażalniku pierogi:-D
Marzka co do samoopalacza to Ci nie pomoge,bo nie stosuje takich wynalazków-raz się skusiłam i to była totalna porażka-wyglądałam jakbym była brudna,hihihi-zle rozsmarowałam:-D

reklama
Coma dzięki...Aluś własnie śpi :-D
Agula weź mi podrzuć te pierogi, bo mi chłop głodny będzie :-D NA zakupach byłam i głupia nic nie kupiłam :-D Bosz jaką mam sklerozę - nawet w warzywniaku zostawiłam marchew!! ale babke znam, stałą klientką jestem, to mi da jutro :-D

Dla tych co miały podejrzenia - w ciąży nie jestem :-D Test sobie w końcu kupiłam, bo T martwiło, że jadam pastellę z szynką i majonezem :-D:-D

Coma dzięki...Aluś własnie śpi :-D
Agula weź mi podrzuć te pierogi, bo mi chłop głodny będzie :-D NA zakupach byłam i głupia nic nie kupiłam :-D Bosz jaką mam sklerozę - nawet w warzywniaku zostawiłam marchew!! ale babke znam, stałą klientką jestem, to mi da jutro :-D

Dla tych co miały podejrzenia - w ciąży nie jestem :-D Test sobie w końcu kupiłam, bo T martwiło, że jadam pastellę z szynką i majonezem :-D:-D

A bardzo chętnie:-Dwolisz z mięsem czy ruskie?;-)
A ja czekam aż mój wróci z pracy-dzwoniłam do niego ale nie odbiera

Dzięki kochane za pamięć:-)

A teraz pewnie mnie ukatrupią "starsze ode mnie " mamy...ale jak ja się staro czuję:szok::szok::szok:
No matko..jeszcze niedawno myślałam że koło 30stki to już są "starzy", stateczni ludzie....a mi już dużo nie brakuje:blink:
I cały czas sobie myślałam...taka jestem młoda a już 2 dzieci...a ja mam JUŻ 27lat:szok:
Normalnie zaraz się będę do trumny szykować z moim podejściem:-D:-D:-D;-)
Przesadzasz:tak:mi w tym roku tez tyle stuknie:tak:i ja jakos nie czuje sie staro:no:stary to jest czlowiek po 50:tak::-D

To moja Karolka-bo jeszcze jej nie pokazywałam:))

Sliczna i jakie ma włoski:tak::-)

A to ja,ze stycznia 2010 i z marca 2010

Ladna przemiana:tak:

Uwielbiam eksperymentować z kolorem;-)ale teskno mi już za blondem,hihi

Ja tez mialam przeruzne kolory:tak:teraz bedzie ciezko z ciemnych przejsc na blond:tak:

Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał :-D
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku :-D:-D
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał :szok: nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego :szok: i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas :-D
Za bramkę służyła ciężarna ciotka :-D
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian :-D), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam :szok: a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki :-D Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...

luuuuzna kocham Cię :-D:-D:-D:-D:-D a raczej Twoje posty :-p:-p:-D

a ja mam JUŻ 27lat:szok:

10000 lat :)

Właśnie poznałam naszą Kasię :)
Ale tylko chwilę pogadałyśmy, bo się spieszyli ;-)
Ale Alek numer wywinął - uśmiecha się do Kasi, gada, a K Kasi bierze go za rękę i jak ten nie ryknie :-D A Olek solidarnie się rozpłakał z Alusiem i tak ryczeli razem :-D

Super ze sie spotkalyscie zazdroszcze spotkanka :):-)

DLA WSZYSTKICH DZISIEJSCYCH BOBASKÓW ZDRÓWKA ;) STÓWKA ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A teraz sie przywitam :) Czesc :)
Ja mam w domu marude okropna ze hej...:confused: chodz i ja mam dzis jakis dzien nie zadobry :no: moze @ idzie i tak spozniony :dry: Igor płakał ja go zabawiam jesc daje a dziecko spac chcialo :szok: chyba 1 raz nie poznalam ze spac chce /////:eek::eek::eek::eek::eek::eek::wściekła/y:

Co do włosów to ja sobie z jasnych blond rowniez walnelam na Czarne -czarne :-D:-D totalna zmiana mowie wam :D hehe no i oczywiscie zaluje :-D a to rok temu kolor trwaly w sumie nie zalowalam bo fajny kolorek ale trzeba farbowac co chwile... no i teraz Bratowa katuje-fryzjerka zeby mi rozjasniala no i pasmami rozjasnia i mam blond gdzie niegdzie.... wracam do swoich :-) jak bede miala siwe to pofarbuje na czarno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A to fota mojej zgagi po urodzeniu:-D:-D:-D
Wtedy to dopiero miała czuprynke;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 52
Do góry