reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A bardzo chętnie:-Dwolisz z mięsem czy ruskie?;-)
A ja czekam aż mój wróci z pracy-dzwoniłam do niego ale nie odbiera

Z mięsem - bo ja mięsożerna jestem jak cholercia :-D
dzwoniłam do T 10 sekund temu...i też nie odbiera :-D

luuuuzna kocham Cię :-D:-D:-D:-D:-D a raczej Twoje posty :-p:-p:-D

Super ze sie spotkalyscie zazdroszcze spotkanka :):-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
JA CIEBIE TEŻ:-D:-D:-D
yy tz posty Twoje :-)

A teraz sie przywitam :) Czesc :)
Ja mam w domu marude okropna ze hej...:confused: chodz i ja mam dzis jakis dzien nie zadobry :no: moze @ idzie i tak spozniony :dry: Igor płakał ja go zabawiam jesc daje a dziecko spac chcialo :szok: chyba 1 raz nie poznalam ze spac chce /////:eek::eek::eek::eek::eek::eek::wściekła/y:

Co do włosów to ja sobie z jasnych blond rowniez walnelam na Czarne -czarne :-D:-D totalna zmiana mowie wam :D hehe no i oczywiscie zaluje :-D a to rok temu kolor trwaly w sumie nie zalowalam bo fajny kolorek ale trzeba farbowac co chwile... no i teraz Bratowa katuje-fryzjerka zeby mi rozjasniala no i pasmami rozjasnia i mam blond gdzie niegdzie.... wracam do swoich :-) jak bede miala siwe to pofarbuje na czarno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jak tu nie kochać? Ty to jo :-):-D

Mi w tym roku walnie 28 :szok::szok::szok:

Co?????????????? Ja myślałam, że z 22 to Ty masz max:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki:-)

Pranie robię i dostałam ofertę obiadu u siostry :dry: Chyba się skuszę :-D:-D

To na 100% twarda woda też to przerabiałam. Polecam filtr do wody. Ja mam Brite i problem z głowy. Gotuję butelki w tej przefiltrowanej wodzie i są jak nowe - czyste i błyszczące :-D
Uprzedzając niektóre z Was - wiem, że gotowanie butelek 5-cio miesięcznemu dziecku to przesada. Słyszę to na co dzień od męża i innych, ale ja tam mam takie swoje zboczenia i cóż jakoś muszę z tym żyć :-)

.

Ja czytałam, że do pół roku powinno się butelki i smoczki wygotowywać 5 minut, potem do roku wystarczy wyparzać a po roku wystarczy już tylko umyć. I zamierzam się do tego zastosować. Moja póki co mało piła z butelki, bo jest na cycku, ale jeśli pije z butelki, to zawsze ma wygotowaną. I póki co (odpukać) nie miała żadnych pleśniawek ani tego typu historii).

Ja czytałam, że do pół roku powinno się butelki i smoczki wygotowywać 5 minut, potem do roku wystarczy wyparzać a po roku wystarczy już tylko umyć. I zamierzam się do tego zastosować. Moja póki co mało piła z butelki, bo jest na cycku, ale jeśli pije z butelki, to zawsze ma wygotowaną. I póki co (odpukać) nie miała żadnych pleśniawek ani tego typu historii).
Ja nie mam "joba" na punkcie sterylnych warunków życia mojego maleństwa, ale co do butelek to mam podobne zdanie jak Ty na ten temat. My też (odpukać) żadnych pleśniawek i tym podobnych historii nie przechodziłyśmy.
A my niestety na butli jedziemy.

A to fota mojej zgagi po urodzeniu:-D:-D:-D
Wtedy to dopiero miała czuprynke;-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dla mnie szok .... moj to nawet teraz prawie nic na głowie nie ma :) chociaz jakby mial troszeczke a takie to odrazu na lokowke mozna brac :-D:-p chodzi mi o dlugosc ;)

No ale mnie Igor zrobil rozmaialam z mezem przez tel obudzil sie ja tu 2 porcje cieplej herbatki szykuje obiadek zupka marchewkowa z ryzem a on poszedl spac a juz podgrzalam:dry::dry::dry::dry:

reklama
Do góry