Mamy małą drzemkę, pewno nie potrwa dłużej niż jakieś 15-20 minut zatem śpiesznie odpisuję. Poczytałam Was trochę od rana i z tego co pamiętam to piszę.
luuuznapozazdrościć takiego słodkiego śpiocha :-) Może my kiedyś też osiągniemy taki stan - nie tracę nadziei.
Dziękuję kolejnym mamom za przywitanie mnie ;-)
Aga6671 Wszystkiego njalepszego w dniu urodzin!!!
no i wszystkiego najlepszego dla:
* blizniakow Karolak12
Dołączam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantów.
Kochane czy Wasze dzieci też wymagają ciągłej uwagi ?? tak, że nie można małego terrorysty samego sobie ( z zabawkami) zostawić nawet na 10 min bo ryk ?
No my to przerabiamy na co dzień, lekko nie jest.
To moja Karolka-bo jeszcze jej nie pokazywałam
)
Śliczna jest i jakie ma długie włoski - to pewno po mamie
Dziękuję dziewczyny za próbę rozwiązania mojego problemu z pomarańczowym smoczkiem, no cóż chyba nie ma złotego środka ale jakoś to przeżyję;-)
My z kolei mamy tak, że jak małej wygotowuję butelkę, to jest cały garnek i butelka białe. Nie wiem czy to od naszej hu***** wody (strasznie twarda wapienna) czy od tej butelki? Potem muszę ją na sucho wycierać ręcznikami papierowymi, żeby to zeszło.
To na 100% twarda woda też to przerabiałam. Polecam filtr do wody. Ja mam Brite i problem z głowy. Gotuję butelki w tej przefiltrowanej wodzie i są jak nowe - czyste i błyszczące
Uprzedzając niektóre z Was - wiem, że gotowanie butelek 5-cio miesięcznemu dziecku to przesada. Słyszę to na co dzień od męża i innych, ale ja tam mam takie swoje zboczenia i cóż jakoś muszę z tym żyć :-)
Co do wieku to ja stara d... jestem. Mam 31 lat i strasznie zazdroszczę Wam młodym. Nie o to chodzi, że czuję się jakoś strasznie staro, ale jak się ma dwadzieścia parę to inna energia jest, inne podejście do różnych spraw (mniej spanikowane - przynajmniej ja tak miałam) a i ciało też inne
Uff, ale się rozpisałam. Sorry ale chciałam być na bieżąco.