reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Moj kot wlasnie zainstalowal mi tlenofon...
Bylam z mala w drugim pokoju a ten na lapku sobie lezal i kombinowal hehehe
ok, uciekam na solarium:)

reklama
a dałam jej już 4 razy za namową mojej mamy i nic jej nie jest :/ koleżanka tez podaje swojej małej i mała je i nie placze no ale ten wanioliowy ... bałam zsie ale mama mowila ze mozna a wychowala 4 dzieci i 3 wnuków więc jej zaufalam :) nie daje czesto ale od czasu do czasu a mała za nim przepada

Karola pociumkała cyca i już śpi-pewnie to potrwa jakieś 15 minut:-D
Czasami to mi ręce opadają-a jak zaczepna się zrobiła,jak Pati do niej podchodzi to zaraz ja za włosy łapie i nie chce puścic-a Patka płacze.
Cos czuje,ze mały łobuziak mi rosnie-podała się na tatusia:-D

to się z Alkiem skumają :-D

danonek tak małemu dziecku?
a010.gif
a010.gif

Ja też miałam dać, ale zrezygnowałam...
moja mała od 3 dni robi kupke na nocnik i siusiu po obudzeniu - szkoła mojej mamy, ja robiłam na nocnik jak miałam 3 m-ce ;)

ja jak miałam 6 miesięcy, to robiłam na nocnik hehe:-D
A jak go sadzasz i trzymasz aż zrobi?

jezzzu jak mi mala daje w dupe ... zamiast swoich 3h spala pol godziny !! i od poltorej godziny ryczy !! juz mam dosc ... i tesciowej ktora mi p[atrzy przez reke tez ...

to się z Alkiem skumają :-D

Ja też miałam dać, ale zrezygnowałam...

ja dałam ale sporadycznie, nie będe jej podawać często zazwczaj to było tak, że byłam u mamy i nie miałam nic dla małej a oni mieli w lodówce danonki bratanka to podałam a raz w domu i nie więcej bo ona jeszcze jest za mała chociaz żadnej reakcji alergicznej nie zauwżyłam

ja jak miałam 6 miesięcy, to robiłam na nocnik hehe:-D
A jak go sadzasz i trzymasz aż zrobi?

Ja sadzam ją na nocnik i sobie na kolanach i robi bez problemu :)

jezzzu jak mi mala daje w dupe ... zamiast swoich 3h spala pol godziny !! i od poltorej godziny ryczy !! juz mam dosc ... i tesciowej ktora mi p[atrzy przez reke tez ...
Moja też taka marudna że szok, a dziecko też niestety ale zostawiam z teściową ...

reklama
Do góry