reklama
co tu taka cisza??
Chyba dlatego ze weekend. A u mnie weekend spokojny wiec mam czas zagladac i nawet cos napisac
Normalnie znow musze sie pochwalic...
przed chwila na swiat przyszla coreczka mojej kuzynki.
Malutka Zosia wazy 3150g i 53cm...
od razu zalapala sie na imieninki![]()
Ooo gratulacje dla kuzynki
Kolejne male szczescie na swiecie
lanjaa
Aga mama Julii
Jak wy to robicie, że zawsze jestescie wyrobione... Moja mała śpi, a ja mam jeszcze tyle roboty
. Jedynie co codziennie robie, to dbanie o małą, kąpanie, nawilżanie i inne zabiegi kosmetyczne. Ale to troche czasu zajmuje i na sprzątanie zawsze mi brakuje

mataka moim zdaniem nie ma się czym martwić. Widać, że jak Mała chce to potrafi, na wszystko przyjdzie czas. A zobaczysz jaką będzie miała z tego frajdę. Moja Ala polubiła leżenie na brzuchu, odkąd sama zaczęła się na niego przewracać.
Daffi gratulacje dla kuzynki.
mika powodzenia w pisaniu pracy!
Daffi gratulacje dla kuzynki.
mika powodzenia w pisaniu pracy!
aa tak zapomnialam dla mnie nie ma dni tygodnia ciagle to samo....Chyba dlatego ze weekend. A u mnie weekend spokojny wiec mam czas zagladac i nawet cos napisac![]()
Oli tez sie sam przewrocil tylko raz, ale probuje i sie wysila, ja sie nie martwie kazde dziecie w swoim tempie sie rozwija wiec mysle ze nie ma sie czym martwicDZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Nie masz się czym martwić;-) każde dziecko rozwija się w swoim tempiewy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??

kopciuszek2107
Fanka BB :)
U mnie tez od kad ktoras (nie pamietam juz ktora) pochwalila go za te przewroty to juz nie robi
a tak pieknie mu wychodzilo
nie ma sie co martwic;-)

reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
Tomek też niedawno dopiero zaczął się przewracać a jest miesiąc starszy! Więc nie masz sie co martwić!
No i buziaki dla dzisiejszych solenizantów..córeczek Mataki i Arabelki