reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM:)

wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??

Słońce nie martw się- każde dziecko jest inne ;) na pewno się zacznie obracać.

reklama
Aluś ma biegunkę ;/ dwa razy już dziś kupa wodnista;/;/
To pewnie przez ząbki...jak się obudzi sprawdzę temp

Ostatnia edycja:
DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM:)

wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??

nie.. dzieci to robia zazywczaj w 6 miesiacu... a kazdy dzien dla dziecka to duzo.... codziennia nabiera sily by moc cos nowego stworzyc.. spokojnie jeszce czasu ma na to....
a jak chcesz pomoc to polz na plaskim kocyk na nim poloz mala i turlaj ja.. pokaz jej ze sa takie mozliwosci.. moze jak tak ja poturlasz to sie zorientuje co jest piec i nauczy sie tej umiejetnosci:)

witam sie ... mi dzis mala dala niezle popalic ... obudzila sie o 5.15 i szalenstwo na maksa !! na chwile zasnela i o 6 to samo ... no i w koncu kolo 7.30 zrobila kopolaaaaaa no i o 9 jak zasnela to nie raczy sie teraz obudzic !! ciekawe kiedy bedzie spala w poludnie ????

ech ta pogoda mnie wykancza ... cisnienie dobilo dna juz kilka dni temu, leje i zomno jak jasna cholera ... nie chce mi sie wyciagac nosa z domu !!!

wpadłam się przywitać i uciekam zaraz na uczelnie
c020.gif

fakt,,, pogoda jest maakryczna... mi nic sie nie chce .. moje dziedcie teraz spi.. ciekawe jak dlugo... dobrze ze J jest dzis w domu to sie zajmie mala- juz mu to zapowiedzialam,,, ja moze sie przespie albo gdzies wyjde bo padam na ryjka.... i wogole musze cos ze soba zrobic,,, jakas kosmetyczka czy cos bo patrzec na sie nie moge,.,...

Założyłam sobie konto na auguagu i mam pytanie, czy muszę dołączać po jednym zdjęciu czy jest jakiś sposób abym dołączyła od razu wszystkie, które mam w pliku? Jak zrobić aby wszsytkie zdjęcia miały mały rozmiar i aby nie robić tego pojedynczo?

reklama
witam sie i z gory skladam zyczenia solenizantom!
od tygodnia jestem slomiana wdowa :-(maz moze za tydzien zjedzie na weekend:tak:
poki go nie ma korzystam i robie remonty w calym domu
Lenia rosnie a od wyjazdu taty przespala jedna noc-budzi sie o 23 i szaleje do 3-4:tak:
Cherie komu skladac zyczenia???

Do góry