reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Antos poszedł do przedszkola w zeszłym roku no i to był przechorowany rok, jak Mama Stacha pisze, dosłownie pół na pół, za to w tym roku cały czas chodzi, jego frekwencja wynosi prawie 100% :tak:
Coś w tym jest, że dzieci muszą odchorować...

reklama
A ta piosenka jest ostatnio hitem nr. 1 na liscie usypiaczy mojego dziecka :tak:

[video=youtube;WqvRq2CF8qU]http://www.youtube.com/watch?v=WqvRq2CF8qU[/video]

Tak wyskoczylam jak Filip z konopii ale akurat jej sluchamy :tak:

a lula spi jak zabita! zero goraczki i zero placzu odpukac:)

Nie no zasnął jakoś i spał długo - teraz już lepiej ;-) Może niewyspany był i taki marudny ;-)
A gorączki nie miał jak na razie nigdy ;-) odpukać :-)

Ja mam dosłownie dwa kroki do przedszkola - nawet bardzo dobrego - ceny nie znam, ale koło 250 zł chyba. Troszkę dalej (jakieś 300 m) drugie przedszkole :-D Mam w czym wybierać hehe

Tak patrze na mój suwaczek i jestem z T równy rok i ciążę :-D

Aluś zjadł marchewkę i ziemniaka (oczywiście mojej roboty). On nic ze słoiczka nie chce :no: A jak mu sama ugotuję, to aż mu oczy błyszczą :-D

Daniel od pół godziny masakruje matę i się okręca w koło na plecach! pewnie zaraz mu się znudzi i trzeba będzie się bawić :-)

A mój siedzi w bujaczku i przez drzwi tarasowe ogląda Antka na podwórku;-) A Antek swoim traktorem jeździ po trawniku;-) Nie ma to jak chłopaki:tak:

MOj tez wariuje od paru dni odstawiam stol i na dywanie ukladam mu koc na to cerate i na to wszystko przescieradlo i go tam klade wraz z zabawkami ciagle sie obraca albo bawi i zadko kiedy marudzi widze jak robi postepy i silniejszy jest z dnia na dzien praktycznie nie siedzi w hustawce ani w foteliku tylko do jedze4nia albo jak sie ide kapac i jest szczesliwy :)

A Aluś co robi? Taaaaa DEMOLUJE MATĘ :-D i piszczy mi tu :-D
właśnie się obkręcił wokoło pałąka od maty

reklama
To juz jak tak piszemy co nasze dzieciaczki robia to dodam ze moj uspiony dwoma kotkami chrapie na hustawce :tak:

Do góry