olka11135
Fanka BB :)
Ja już 38+4 dzisiaj wizyta ,zobaczymy
Ja mam jutro w 36+4 ale nie spodziewam się radosnych wieści. No ale może się jakimś cudem pozytywnie zaskoczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już 38+4 dzisiaj wizyta ,zobaczymy
Trzymam kciuki ja miałam duże problemy żeby w oglle donosić ciążę do terminu i była wizja proodu już od 25 tygodnia a teraz jak widać wcale jej się nie spieszyJa mam jutro w 36+4 ale nie spodziewam się radosnych wieści. No ale może się jakimś cudem pozytywnie zaskoczę
Trzymam kciuki ja miałam duże problemy żeby w oglle donosić ciążę do terminu i była wizja proodu już od 25 tygodnia a teraz jak widać wcale jej się nie spieszy
Hejka! Coś talent wątek ucichł a ja mam milion pytan
Serio???? Ktoś mnie może dodać? OsiwiejeJesteś pewna, że chodzi Ci o mamy które URODZIŁY w grudniu 2023?
Bo jak tak to oczywiste, że dawno ucichł gdyż jesteśmy wszystkie od mniej więcej 1.5 roku na grupie prywatnej
Serio???? Ktoś mnie może dodać? Osiwieje