reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie przejmuj się jak jak twój M zobaczy ile kobiet w ciąży chodzi normalnie po plaży to Ci odpuści zobaczysz:tak:
NO mam nadzieje !!!!
Jarek zaraz robi sie czarny ,ja chocbym siedziala 2 tyg nigdy nie bede taka opalona jak on ....Patryk ma cere po tatusiu i dzieki Bogu ....wiec tylko ja mam problem z opalaniem ....ehhhh wiec oni bede opaleni a ja maka przy nik hahahah REWELACJA :) ale co tam dam rade ...i tak chce powczasowac z rodzinka !!!

lepiej nic nie mów, ciekawe jak ja się zegnę :-D:-D:-D

Ja z 10 minut szukałam odpowiedniej pozycji ale jak już znalazłam to szybko poszło.

Hmmmm, ciekawe co by tu na kolację zjeść .... Muszę to dobrze przemyśleć żeby się dobrze zapchać do rana bo idę jutro na badania.

NO mam nadzieje !!!!
Jarek zaraz robi sie czarny ,ja chocbym siedziala 2 tyg nigdy nie bede taka opalona jak on ....Patryk ma cere po tatusiu i dzieki Bogu ....wiec tylko ja mam problem z opalaniem ....ehhhh wiec oni bede opaleni a ja maka przy nik hahahah REWELACJA :) ale co tam dam rade ...i tak chce powczasowac z rodzinka !!!
Na szczęście ja mam dobrą do opalania cerę i już opalona jestem ale z tym słoneczkiem do trzeba uważać:-(

reklama
Do góry