reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jestem z powrotem:) Bakteriologia kliniczna- 4:) Znaczy się tylko koło ale było tego od groma i mi sien z powiek spędzało. Dosłownei. Dziś spałam 3 godziny- od północy do 2 i od 5 do 6 bo już mi się same oczy zamykały. To teraz popołudnie odpocznę a wieczorem wałkujemy dalej- w poniedziałek egzamin, potem odpocznę i musze zaliczyć całą immunologię- kolokwium z całego semestru. Ale chyba się starzeję bo mi się to podoba;) Nie takie pierdoły jak na 1 roku tylko wreszcie jakies konkrety.
Aha, to jednak nie chleb był powodem bo wszystko jak się nagle pojawiło tak zniknęło.... Nie rozumiem ale żeby sprawdzić pochłonęłam paczkę ciastek i nic więc to nie głuten!!! Hura:) Ciasta oczywiście bez jajek i mleka czy serwatki w składzie. W przyszłym tygodniu próba z jajami hehe
Z tymi łezkami to całkiem normalne że nie leca, zaczną w odpowiednim momencie, u nas już produkcja ruszyła;)
Choroba, ja gazety też od końca czytam ale forum i książki to już bardzioej standardowo.

szacun !! ja cie podziwiam diecko i takie studia ...

No i Emwu wszyscy już wiedzą;-)
A tak poważnie to racja... sa dwie różne rzeczywistości i osobom wiodącym podwójne życie zwyczajnie sie nie ufa.

A teraz o sobie:
Byłam z Piotrem u lekarza, kasezlek nie za ładny, dostał syropki, w razie czego bactrim tez przepisała ale n arazie mam nie dawac bo on tylko kaszle, nie ma kataru ani goraczki. mucoslwan podawać mam i oklepywać plecki:tak: mam nadzieję że szybko mu sie to odklei i bedzie git.

I ponawiam pytanie bom ciekawska jest:
Czy któraś oglądała ostatni odcinek Prison Break????

ale ktora seria ?? moj maz ma wszystkie odcinki posciagane - nie ogladalam wszystkich ale moge cos posprawdzac :)

Witajcie
dziękuje bardzo za wczorajsze odpowiedzi po 30 min zmierzyłam małemu jeszcze raz temperature i miał juz 389 w pupce był bardzo niespokojny dałam mu syropek na zbicie gorączki ale temperatura mało co spadła dziś rano znowu miał 38 stopni, zarejestrowałam go do lekarza.., dziewczyny, ja siecoraz bardziej martwie, bo Filipek skonczył 4 miesiące a dalej nie podnosi główki..., a na dodatek jak leży na brzuszku to jak chce sie przewrócić na plecki to "mostkuje"..., monia pisała własnie o tym..,tzn dała link do strony gdzie opisywali ten problem.., i obserwowałam małego i on wykazuje opisane tam problemu rozwojowe..., powiedzcie mi do jakiego lekarza powinnam wziąć skierowanie- do ortoped, neurologa ? gdyby tego jeszcze było mało to z karmieniam mamy coraz większe problemy.- Filip nie potrafi dobrze ssać..., pręzy się, krztusi, płacze każde karmienie to prawdziwe przeboje..,jeszcze w nocy jest w miarę dobrze, ale za dnia to tragedia jestem coraz bardiej tym wszystkim podłamana mam tylko nadzieje ze coś konkretnego dowiem sie dzisiaj u lekarza bo ja juz nie wiem co mam robić.:-:)-:)-(

biegiem do lekarza marsz ... i powiedz mu o tych watpliwosciach to da cie odpowiednie skierowanie - chyba tak jak pisaly dziewczyny do neurologa!

reklama
laski, oglądałam Was na naszej klasie, tak, że się nie zdziwcie, co to za ciekawska do was zaglądała

i jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy pisałam wam wcześniej, ale sorrki ale nie dopisuję znajomych do listy znajomych dlatego nie wysyłam zaproszeń ani nie odpowiadam na zaproszenia, chyba kiedyś na zamkniętym pisałam dlaczego i chyba nawet po jakims czasie skasowałam to wytłumaczenie- ale tak czy siak nie gniewajcie się na mnie

No ok chata ogaqrnieta zupa ugotowana maly spi wiec zasiasc na necik trzeba chociaz nieraz a nawet czesto jak maly obok fika to jedna reka mu macham zabawkami a druga pisze albo czytam mam nadzieje ze sie nie obrazi na meme:)

laski, oglądałam Was na naszej klasie, tak, że się nie zdziwcie, co to za ciekawska do was zaglądała

i jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy pisałam wam wcześniej, ale sorrki ale nie dopisuję znajomych do listy znajomych dlatego nie wysyłam zaproszeń ani nie odpowiadam na zaproszenia, chyba kiedyś na zamkniętym pisałam dlaczego i chyba nawet po jakims czasie skasowałam to wytłumaczenie- ale tak czy siak nie gniewajcie się na mnie
Spoko Monia ja tam sie nie gniewam ale kurde ja nie wiem jak Ty wygladasz a na spacer mamy isc zebym ja czasem z kims innym nie poszla musze Cie na nk poszukac hehe mam nadzieje ze wpisalas dane na zamknietym bo ja nie widze kto mnie podglada:)

Dobra już mi przeszło...

Ale miałam poranek;/ Nie wiem, co mi zaszkodziło, bo na noc nic nie jem. Już sobie wyobrażam te bidule z porannymi mdłościami, tylko że one miały tak codziennie!!

no ja tak mialam :) masakra byla,
ostatnio tez mi niedobrze ale niestety to od przeziebionego gardla i zatok ;/

Sylwik tak najpierw specjalista potem zamartwianie sie uwierz..... moj Igorek niby tez mial skaze i co poszlam sprawdziwilam i wszystko ok a juz pediatra przepisala preparat mlekozastepszy....

reklama
Dafii mi szkoda, że odeszła ... ale nie Georginy. Moja złość do Marzeny wynika z faktu, że bardzo ją lubiłam i czuję się zwyczajnie zrobiona w balona. A nie lubię być pompowana ; )

Co do Twojego REBUSa to ja nie krytykowałam dziewczyn, że pisały ciągle o objawach porodowych ... zdaje się, że kilka razy obracałam to w żart, ale nie negowałam gdyż sama byłam w gronie osób które zaczęły każdego dnia widzieć objawy porodu :D

Bardzo bym chciała byś powiedziała skąd wyciągasz takie wnioski o ludziach ? no wiesz .....sposób w jaki oceniasz innych, widzę, że jesteś pamiętliwa, - o takich osobach się tez mówi zawzięte .. ; ) Któż powiedz proszę ma MĘSKI (i co to oznacza) styl pisania ? i kto się zmienił ? bo ja nie zauważyłam a siedzę na forum dłużej od Ciebie i jakoś się zmian doszukać nie mogę przez Ciebie wytykanych : )
To, że jesteś rozwścieczona faktem odejścia Daffi rozumiem ........ Georginy ? nie bardzo ale to Twoja sprawa .....
Nie krytykowałam osób które broniły Georginy i nie mam zamiaru tego robić, gdyż szanuję zdanie drugiej osoby, ale jeśli coś piszesz ogólnikowo to proszę o jakieś szczegóły ; )

nie jestem rozwscieczona? :) skad taki wniosek?
btw nie pisalam o Tobie i nic do Ciebie nie mam :)
pozwol mi na moja refleksje odnosnie ostatnich wydarzen - moge miec?
nie chce tez sie licytowac na dlugosc siedzenia na forum bo... to bez sensu :D
pozdrawiam

Do góry