mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jestem z powrotemBakteriologia kliniczna- 4
Znaczy się tylko koło ale było tego od groma i mi sien z powiek spędzało. Dosłownei. Dziś spałam 3 godziny- od północy do 2 i od 5 do 6 bo już mi się same oczy zamykały. To teraz popołudnie odpocznę a wieczorem wałkujemy dalej- w poniedziałek egzamin, potem odpocznę i musze zaliczyć całą immunologię- kolokwium z całego semestru. Ale chyba się starzeję bo mi się to podoba
Nie takie pierdoły jak na 1 roku tylko wreszcie jakies konkrety.
Aha, to jednak nie chleb był powodem bo wszystko jak się nagle pojawiło tak zniknęło.... Nie rozumiem ale żeby sprawdzić pochłonęłam paczkę ciastek i nic więc to nie głuten!!! HuraCiasta oczywiście bez jajek i mleka czy serwatki w składzie. W przyszłym tygodniu próba z jajami hehe
Z tymi łezkami to całkiem normalne że nie leca, zaczną w odpowiednim momencie, u nas już produkcja ruszyła
Choroba, ja gazety też od końca czytam ale forum i książki to już bardzioej standardowo.
szacun !! ja cie podziwiam diecko i takie studia ...
No i Emwu wszyscy już wiedzą;-)
A tak poważnie to racja... sa dwie różne rzeczywistości i osobom wiodącym podwójne życie zwyczajnie sie nie ufa.
A teraz o sobie:
Byłam z Piotrem u lekarza, kasezlek nie za ładny, dostał syropki, w razie czego bactrim tez przepisała ale n arazie mam nie dawac bo on tylko kaszle, nie ma kataru ani goraczki. mucoslwan podawać mam i oklepywać pleckimam nadzieję że szybko mu sie to odklei i bedzie git.
I ponawiam pytanie bom ciekawska jest:
Czy któraś oglądała ostatni odcinek Prison Break????
ale ktora seria ?? moj maz ma wszystkie odcinki posciagane - nie ogladalam wszystkich ale moge cos posprawdzac
Witajcie
dziękuje bardzo za wczorajsze odpowiedzi po 30 min zmierzyłam małemu jeszcze raz temperature i miał juz 389 w pupce był bardzo niespokojny dałam mu syropek na zbicie gorączki ale temperatura mało co spadła dziś rano znowu miał 38 stopni, zarejestrowałam go do lekarza.., dziewczyny, ja siecoraz bardziej martwie, bo Filipek skonczył 4 miesiące a dalej nie podnosi główki..., a na dodatek jak leży na brzuszku to jak chce sie przewrócić na plecki to "mostkuje"..., monia pisała własnie o tym..,tzn dała link do strony gdzie opisywali ten problem.., i obserwowałam małego i on wykazuje opisane tam problemu rozwojowe..., powiedzcie mi do jakiego lekarza powinnam wziąć skierowanie- do ortoped, neurologa ? gdyby tego jeszcze było mało to z karmieniam mamy coraz większe problemy.- Filip nie potrafi dobrze ssać..., pręzy się, krztusi, płacze każde karmienie to prawdziwe przeboje..,jeszcze w nocy jest w miarę dobrze, ale za dnia to tragedia jestem coraz bardiej tym wszystkim podłamana mam tylko nadzieje ze coś konkretnego dowiem sie dzisiaj u lekarza bo ja juz nie wiem co mam robić.:--
-(
biegiem do lekarza marsz ... i powiedz mu o tych watpliwosciach to da cie odpowiednie skierowanie - chyba tak jak pisaly dziewczyny do neurologa!