reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Luuuuzna kochana niby tu jestem długo ale jakos ominełam Twój post teraz zobaczylam i jak sie juz czujesz lepiej'????????bidulka

reklama
A mi wydaje się, że Madziara nie przeanalizowała dokładnie tego co zrobiła Georgina, stąd te jej wnioski;-)

Martus moze tak jest wlasnie :) nie bede sie upierac, ze mam racje,
po prostu pisze jakis czas z Georgina i Dafii, wchodze na forum a tu... nie ma obu :)
i jakis kwasik, no w szoku jestem i ciezko mi przekreslic fajna internetowa relacje z tymi dziewczynami

Spoko Monia ja tam sie nie gniewam ale kurde ja nie wiem jak Ty wygladasz a na spacer mamy isc zebym ja czasem z kims innym nie poszla musze Cie na nk poszukac hehe mam nadzieje ze wpisalas dane na zamknietym bo ja nie widze kto mnie podglada:)

Za to ja wiem:-):-) i powiem wpędzasz mnie w kompleksy:-)

nie jestem rozwscieczona? :) skad taki wniosek?
btw nie pisalam o Tobie i nic do Ciebie nie mam :)
pozwol mi na moja refleksje odnosnie ostatnich wydarzen - moge miec?
nie chce tez sie licytowac na dlugosc siedzenia na forum bo... to bez sensu :D
pozdrawiam

Ja niczego nie zakazuję ale zaintrygowałaś mnie i chciałabym poznać jakieś detale : )
Z drugiej zaś strony to może lepiej i już nie wnikać bo zrodzi się konflikt :)

ja juz odpuscilam, nic nie rozumiem, wrocila ta sara co miala miec odcieta glowe, no jak dla mnie to niezly kociolek maja
To fakt;-) ale jestem ciekawa zakonczenia;-)
Martus moze tak jest wlasnie :) nie bede sie upierac, ze mam racje,
po prostu pisze jakis czas z Georgina i Dafii, wchodze na forum a tu... nie ma obu :)
i jakis kwasik, no w szoku jestem i ciezko mi przekreslic fajna internetowa relacje z tymi dziewczynami
No tak i nie zmienia to faktu, że kazdy prawo do własnego zdania ma;-):tak:

reklama
no nie:-)jestem pełna podziwu, szczególnie jeśli chodzi o orbitrek
T mnie pilnuje z tym orbitrekiem hehe to on mnie zmobilizowal i teraz jezdze codziennie a maly na macie sie bawi tylko co ja z nim zrobie jak z maty wyrosnie :)Musze schudnac do sierpnia bo ide na wesele i w ten weekend moj przyjaciel spytal czy bede jego swiadkowa bylam w szoku ale sie ucieszylam na maxa hihi musze jakis poradnik poczytac zeby nie dac plamy..

Do góry