reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka:)

Oja Anna dopiero doczytalam ze masz synka Szymka i marynarza za meza ale jaja no bedziemy sie tu razem wspierac damy rade hihi moj w poniedzialek wyplywa ale na 8 tyg na szczescie a od nastepnego rejsu bedzie plywal 7 na 7 tygodni no Ty to musisz byc twardziel ja bym mojego na 4 mirchy nie wypuscila chyba.

Dzieki za miłe przyjęcie:) No ja niestety nie miałam wyboru, też chciałabym, żeby pływał 2/2. Jak byłam w ciąży to "zaliczyliśmy" 6 miesięczny rejs, więc już gorzej być nie może.

A jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka:)
No to pięknie :) Brawo Szymuś :)

Już pisałam, że długo Was czytam i pamiętam, jak pisałaś, że Twój wraca... Jak ja Ci zazdrościłam;)

Nadrobić nie dam rady.

Anoola, nie doczytałam czy Majka płacze z powodu brzuszka, ma twardy? Moja tez ostatnio robi kupkę raz na tydzień albo nawet na 10 dni. Bączki puszcza częste, głośne i śmierdzące (pewnie matka za dużo coli pije!), ale raczej brzuszek jej nie boli więc luz, nie daję jej czopków.

Anulcia też ma naczyniaka, takiego dużego, wypukłego, mocno czerwonego, paskudnego i to na szyi. Chyba jednak wybiorę sie do jakiegoś specjalisty, żeby obejrzał.

reklama
Dzieki za miłe przyjęcie:) No ja niestety nie miałam wyboru, też chciałabym, żeby pływał 2/2. Jak byłam w ciąży to "zaliczyliśmy" 6 miesięczny rejs, więc już gorzej być nie może.
Ojjjjjj dzielna jestes no masz racje jak mus to mus nic nie poradzisz moze jak troche poplywa to jeszcze o polowe rejsy skroci bo ma tendencje spadkowa hihi

Do góry