reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka:)

Oja Anna dopiero doczytalam ze masz synka Szymka i marynarza za meza ale jaja no bedziemy sie tu razem wspierac damy rade hihi moj w poniedzialek wyplywa ale na 8 tyg na szczescie a od nastepnego rejsu bedzie plywal 7 na 7 tygodni no Ty to musisz byc twardziel ja bym mojego na 4 mirchy nie wypuscila chyba.

Dzieki za miłe przyjęcie:) No ja niestety nie miałam wyboru, też chciałabym, żeby pływał 2/2. Jak byłam w ciąży to "zaliczyliśmy" 6 miesięczny rejs, więc już gorzej być nie może.

A jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka:)
No to pięknie :) Brawo Szymuś :)

Już pisałam, że długo Was czytam i pamiętam, jak pisałaś, że Twój wraca... Jak ja Ci zazdrościłam;)

Nadrobić nie dam rady.

Anoola, nie doczytałam czy Majka płacze z powodu brzuszka, ma twardy? Moja tez ostatnio robi kupkę raz na tydzień albo nawet na 10 dni. Bączki puszcza częste, głośne i śmierdzące (pewnie matka za dużo coli pije!), ale raczej brzuszek jej nie boli więc luz, nie daję jej czopków.

Anulcia też ma naczyniaka, takiego dużego, wypukłego, mocno czerwonego, paskudnego i to na szyi. Chyba jednak wybiorę sie do jakiegoś specjalisty, żeby obejrzał.

reklama
Dzieki za miłe przyjęcie:) No ja niestety nie miałam wyboru, też chciałabym, żeby pływał 2/2. Jak byłam w ciąży to "zaliczyliśmy" 6 miesięczny rejs, więc już gorzej być nie może.
Ojjjjjj dzielna jestes no masz racje jak mus to mus nic nie poradzisz moze jak troche poplywa to jeszcze o polowe rejsy skroci bo ma tendencje spadkowa hihi

Do góry