karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja tez)))))))))Karnitynko cieszę się że z Szymusiem wszystko ok:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez)))))))))Karnitynko cieszę się że z Szymusiem wszystko ok:-)
Qrwa napisalm sie i mi post wcielo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oja Anna dopiero doczytalam ze masz synka Szymka i marynarza za meza ale jaja no bedziemy sie tu razem wspierac damy rade hihi moj w poniedzialek wyplywa ale na 8 tyg na szczescie a od nastepnego rejsu bedzie plywal 7 na 7 tygodni no Ty to musisz byc twardziel ja bym mojego na 4 mirchy nie wypuscila chyba.
No to pięknie Brawo SzymuśA jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka
A jeszcze chcialam sie pochwalic jaki byl grzeczny bylam prywatnie umowiona na dana godzine ale kurde czekalam godzine (jak mnie to wkurza) no i maly caly czas sie smial wpatrywal w ludzi nawet nie zaplakal i jak mu dr robil usg to zlapal za ta glowice i chcial mu wyrwac i sie smial do niego u ortopedy to samo wiec jestem dumna z synka
Ojjjjjj dzielna jestes no masz racje jak mus to mus nic nie poradzisz moze jak troche poplywa to jeszcze o polowe rejsy skroci bo ma tendencje spadkowa hihiDzieki za miłe przyjęcie No ja niestety nie miałam wyboru, też chciałabym, żeby pływał 2/2. Jak byłam w ciąży to "zaliczyliśmy" 6 miesięczny rejs, więc już gorzej być nie może.