reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dzieki :)
a kto to marzena? to nick?
jestem chyba gleboko w lesie... :D
daffi wroci na pewno, pewnie sie wkurzyla ochlonie
widze, ze z georgina jakas grubsza sprawa, ale to byla taka mila laska na forum
fajnie mi sie z nia gadalo... nie wiem co przeskrobala, ale brzmiala rozsadnie zawsze
Marzena to Georgina :p

ja przez przypadek odkrylam ze miala inne konto na BB z ktorego pisala na staraczkach .. mowila tam dziewczynom ze jest w ciazy a nie byla.. wklejala nie swoje zdjecia z usg itd..
jak wszystko sie wydalo to nas troche powyzywala ze sie 'wpierdalamy' w jej zycie.. zachowala sie dziwnie bo nie wytlumaczyla swojego zachowania.. jak wiecej dziewczyn na nią naskoczylo to uciekla.. ;)
to tak w wielkim skrocie :p

reklama
Oja Anna dopiero doczytalam ze masz synka Szymka i marynarza za meza ale jaja no bedziemy sie tu razem wspierac damy rade hihi moj w poniedzialek wyplywa ale na 8 tyg na szczescie a od nastepnego rejsu bedzie plywal 7 na 7 tygodni no Ty to musisz byc twardziel ja bym mojego na 4 mirchy nie wypuscila chyba.

Do góry