reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
dzieki :)
a kto to marzena? to nick?
jestem chyba gleboko w lesie... :D
daffi wroci na pewno, pewnie sie wkurzyla ochlonie
widze, ze z georgina jakas grubsza sprawa, ale to byla taka mila laska na forum
fajnie mi sie z nia gadalo... nie wiem co przeskrobala, ale brzmiala rozsadnie zawsze
Marzena to Georgina :p

ja przez przypadek odkrylam ze miala inne konto na BB z ktorego pisala na staraczkach .. mowila tam dziewczynom ze jest w ciazy a nie byla.. wklejala nie swoje zdjecia z usg itd..
jak wszystko sie wydalo to nas troche powyzywala ze sie 'wpierdalamy' w jej zycie.. zachowala sie dziwnie bo nie wytlumaczyla swojego zachowania.. jak wiecej dziewczyn na nią naskoczylo to uciekla.. ;)
to tak w wielkim skrocie :p

reklama
Oja Anna dopiero doczytalam ze masz synka Szymka i marynarza za meza ale jaja no bedziemy sie tu razem wspierac damy rade hihi moj w poniedzialek wyplywa ale na 8 tyg na szczescie a od nastepnego rejsu bedzie plywal 7 na 7 tygodni no Ty to musisz byc twardziel ja bym mojego na 4 mirchy nie wypuscila chyba.

Do góry