reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Muszę uciekać do mojej kochanej marudy, ale wieczorem jeszcze zajrzę.
Mam nadzieję, że inne dziewczyny też nie będą miały nic przeciwko mojej obecności.

witamy gorąco :-)

Dziś siedzę z mężem przy stole, a obok za kanapą, na macie bawi się mała... Po chwili zrobiło sie jakoś cicho, nic nie szeleści ani nie ma odgłosów wiec zaglądamy, a nasze dziecko lezy pod stolikiem kawowym i idzie do tyłu :baffled:, a ze nie mamy dywanu to szło jej to ekspresowo. Stolik mamy taki kwadratowy, niziutki wiec ja trzymałam głowke, a mąz wyciągnął ja bokiem :-)

hehehe, Daniel się obraca w kółko na brzuchu :-D
to mieliście przygodę.

reklama
Anna - witaj :) Milo ,ze jest nowa mama. OOOO a synus to dopiero kawal dziecia byl :) Gratuluje

Lorelei - dobrze ,ze wam malutka pod jakas komode nie wpelzla hihi :) bo byscie jej szukali :)

:baffled:kurcze, mała mnie tak absorbuje ze zagladam tu duzo rzadziej niz kiedys,
iii dzis czuje sie zagubiona nie wiem o co chodzi, jakies opary walki nad forum,
nie wiem tez o co chodzi z zamykaniem watku glownego,
czy to oznacza, ze kiedys sie zaloguje ale nie wejde...
confused....

Witam:) Dziewczyny mam pytanie, prośbę... chciałabym do was dołączyć w końcu, mogę? Wypowiedziałam się tylko wtedy, gdy pojawił się temat z zamykaniem wątku, bo "jestem" (czytam) tu od dawna. Mam świadomość, że to będzie trochę dziwnie, sztucznie, bo mnie nie znacie, ale mimo wszystko chciałabym. Od razu zaznaczę, że wiem o tych wszystkich aferach, ale nie będę się wypowiadać, bo nie powinnam się wtrącać. Chciałabym tylko zapewnić Was wszystkie, że jestem normalną mamą grudniową i nie mam złych zamiarów. Oczywiście wiem, że nie musicie mi wierzyć czy ufać.

na szczescie wiekszosc mam jest normalna :D :-D

kochane, błagam o szybka odpowiedz1 mierzyłam filipkowi temperature alew pupce, bo inaczej sie nie dało, i wyszło ze ma37,8, czy cos od tej wartosci sie odejmuje? i czy mam mu cos dac na zbicie goraczki? jest koszmarnue marudny i ma wypieki, ksztusi sie jak go karmie.., niewiem co mam zrobic...
kochana mi pediatra pow ze przeciwgoraczkowe podawac jak temp. przekroczy 38

Anna - witaj :) Milo ,ze jest nowa mama. OOOO a synus to dopiero kawal dziecia byl :) Gratuluje

Lorelei - dobrze ,ze wam malutka pod jakas komode nie wpelzla hihi :) bo byscie jej szukali :)

I tak, jak pierwszy raz spojrzałam na matę i jej nie zobaczyłam to zdębiałam. Z dziećmi to niekiedy jak z chomikami, nigdy nie wiadomo w jaką dziurę wejdzie :tak:

nie wiem co sie dzieje, ze dwie grudnioweczki daffi i georgina sa jako guesty...
jestem ciekawa o co chodzi, ale nie chce robic zamieszania bo widze, ze bylo konkretne, wiec jak ktos jest mi w stanie strescic w paru slowach bede wdzieczna a jak nie no to pozostaje zyc w slodkiej niewiedzy :)
a emira zaglada jeszcze na forum??

kurcze tyle mnie nie bylo, ale Emilka baaaardzo absorbujacA :happy:

nie wiem co sie dzieje, ze dwie grudnioweczki daffi i georgina sa jako guesty...
jestem ciekawa o co chodzi, ale nie chce robic zamieszania bo widze, ze bylo konkretne, wiec jak ktos jest mi w stanie strescic w paru slowach bede wdzieczna a jak nie no to pozostaje zyc w slodkiej niewiedzy :)
a emira zaglada jeszcze na forum??

kurcze tyle mnie nie bylo, ale Emilka baaaardzo absorbujacA :happy:
no to chyba nie znasz afery z Georginą?
Georgina odeszła i to była mądra decyzja..
a Daffi odeszła bo Purchawka ją rzekomo obraziła.. daffi jak to daffi wrazliwa nie wytrzymala i nas opuściła jednak wierzymy ze wroci ;)

za Marzeną za to chyba nikt płakac nie bedzie.. ;)

reklama
Do góry