D
daffodill
Gość
dziewczyno, prosze cie, zejdz na ziemie, OBRAZIŁAś nas tu wszystkie swoim zachowaniem, swoim podejściem do sprawy, swoim tłumaczeniem się, swoim słownictwem, swoimi kłamstwami- każdą z tych rzeczy gdybyś była choć trochę rzetelną, szlachetną osobą, załatwiłabyś inaczej
oczywiście jak dla mnie możesz wchodzić sobie na to forum, jest publiczne, ale ja nie zamierzam więcej czytać twoich postów- jak się okazuje są nic nie warte, korzystać z twoich rad, czytać o twoim - jak to ujełaś ciekawym życiu, nie zamierzam oglądać twoich zdjęc ani odpowiadać na twoje pytania,
i na tym zakończę temat ktosiowej, bo ktoś kto tak robi nie zasługuje na jakąkolwiek uwagę z mojej strony,
a swoją drogą, dziękuję ci, będę bardziej uwazna- bo powiem ci szczeże po raz pierwszy spotkałam tak perfidną i wyrachowaną osobę
pozwole sobie jeszcze dodać ...i zakłamaną
siedzialam podparta reka o brode jak to przeczytralam az sie podnioslam z wrazenia glowa mi znow opadla i nadzialam sie na paznokcia broda! zdarlam sobie skore o nie! bede miała strupka! jak ja bede wygladac????!!