luuuzna
Mama Alanka
Najwyraźniej))) Giganty
Miałyście wizytę pielęgniarki środowiskowej?
Po porodzie parę razy tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwyraźniej))) Giganty
Tosz to mnie przekonałaś :-) a powiedz chodzisz w nim caly czas i po domu czy tylko gdy wychodzisz??
Heh mój nosił 62 po urodzeniu. Większość 56 za mała była bo miał 58cm
Pauluś Alusie to wielkoludy
Po porodzie parę razy tylko
mój też nosi taki rozmiar a z przewijaka mu nóżki powoli zwisają.
a chodzi się dobrze, nie czuję go nawet :-)
my jeszcze ponosimy,bo dopiero zaczeły byc dobre...pare rzeczy mamy jeszcze z rozmiaru 56
No widzisz kolejny wielkolud))odkąd przyszedł, czyli od jakichś 2 godzin.
Daniele też
mój wielkolud też od razu wskoczył w 62.
KUPUJĘ
Oki doki. 3majcie kciukasy.
Ubieram Kaja idę po Jaśka i jedziemy z Amelą do lekarza.
3majcie kciuki proszę :-(
Wika mamy takie same... dodatkowo kupiłam jeszcze owoce, żeby Macol miał większe pole do manewrów ;-) Nie pisałam chyba jeszcze, że Maciek sam się przekręca od tygodnia na brzuchol i łapie się wszystkiego co ma pod ręką żeby usiąść...
Doświadczone mamusie, mam mu na to pozwolić? Trochę go pacyfikuję, ale nie zawsze bo ma taką radochę jak mu się uda podciągnąć, że hoho ;-)
A i witam pusiorex :-)
Dziewczyny co może znaczyć rzadka kupa z grudkami?
Aluś taką zrobił. Juz druga dziś....zawsze robi 1 dziennie
nie eee a jeszcez powinna przyjść ?Najwyraźniej))) Giganty
no tak po porodzie u nas była raz a pózniej jeszcze raz czy dwa dzwoniła czy wszytsko ok czy ma przyjść cos pomóc/poradzić ...Po porodzie parę razy tylko