reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
mój też nosi taki rozmiar a z przewijaka mu nóżki powoli zwisają.
a chodzi się dobrze, nie czuję go nawet :-)

KUPUJĘ :-D

my jeszcze ponosimy,bo dopiero zaczeły byc dobre...pare rzeczy mamy jeszcze z rozmiaru 56 :tak:

Ha ha a ja się zastanawiam kiedy wszystkie 74 pujdą w odstawkę i tylko 80 zostaną :-D

Oki doki. 3majcie kciukasy.
Ubieram Kaja idę po Jaśka i jedziemy z Amelą do lekarza.
3majcie kciuki proszę :-(

Wika mamy takie same... dodatkowo kupiłam jeszcze owoce, żeby Macol miał większe pole do manewrów ;-) Nie pisałam chyba jeszcze, że Maciek sam się przekręca od tygodnia na brzuchol i łapie się wszystkiego co ma pod ręką żeby usiąść...
Doświadczone mamusie, mam mu na to pozwolić? Trochę go pacyfikuję, ale nie zawsze bo ma taką radochę jak mu się uda podciągnąć, że hoho ;-)

A i witam pusiorex :-)

Jesli sie sam podciaga to moze tak robic:tak:ale nie sadzaj go i nie podpieraj,w ten sposob cwiczy swoje miesnie:tak:

Dziewczyny co może znaczyć rzadka kupa z grudkami?:eek:
Aluś taką zrobił. Juz druga dziś....zawsze robi 1 dziennie

Ja obstawiam zebole:tak:ale lepiej idz z nim do pediatry:tak:

A my nosimy rozmiar 68:tak:wiec tez nie bedzie jakis wielkolud;-)

reklama
kurcze pojechalam z agatka do miasta do apteki po lekarstwa i mi usnela w chuscie !! no tak spala ze szok !!! ale teraz sie gizda rozbudzila i znowu szaleje ... to juz drugi dzien kiedy nie chce spac popoludniu i z apetytem tez kiepsko ... pani doktor mi wczoraj zasugerowala ze to nie wina choroby ale raczej skoku rozwojowego ...

Do góry