fajnie, już mi się nie wylewa ze spodni
Tosz to mnie przekonałaś :-) a powiedz chodzisz w nim caly czas i po domu czy tylko gdy wychodzisz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie, już mi się nie wylewa ze spodni
my jeszcze ponosimy,bo dopiero zaczeły byc dobre...pare rzeczy mamy jeszcze z rozmiaru 56rozmiar 62 to tak jak u nas-choć juz po mału niektóre śpiochy i body pójdą w odstawkę za chwilę....
!
piszecie o rozmiarach, a my tu na 80 jedziemy!my jeszcze ponosimy,bo dopiero zaczeły byc dobre...pare rzeczy mamy jeszcze z rozmiaru 56
Heh mój nosił 62 po urodzeniu. Większość 56 za mała była bo miał 58cmhe he to faktycznie duży chłopaczek my 62 nosimy
my mamy wesele znajomych w czerwcu w Gdansku...jedynym wyjsciem jest zeby z nami pojechala moja mama ...zostanie z Mała w pokoju w hotelu tak zebym mogla w kazdej chwili zajrzec...ogolnie wszedzie jezdzimy z Mała a spotkania towarzyskie niestety mnie nie bawią, bo ona jak jest duzo osob jest niespokojna i placze...i ja sie denerwuje ,wiec bez sensu...w sumie tez bym chciala wyjsc gdzies tylko we dwoje, ale musze do tego jescze dojrzec, bo na dzien dzisiejszy nie bylaby to dla mnie przyjemnosc chyba :/Wiadomo my nie zostawiamy malego notorycznie bo mozemy to zrobic tylko jak pojedziemy do Slupska albo do Swinoujscia do jednej lub drugiej babci ale raz wyszlismy do znajomych innym razem do pubu bylo jeszcze wesele teraz jedziemy jutro na 3 dni do T rodzicow i juz do kina jestesmy umowieni no a w niedziele zewijamy sie do Swinoujscia i mamy grilla majowego no tez mysle o Szymciu ale potrzebne takie odskocznie zreszta jak bylam sama pierwsze 2 miesiace to musialam go zostawiac i leciec na zakupy do miasta piozalatwiac sprawy i takie tam dobrze ze nie placze i sie ladnie bawi jak nas nie ma bo tak by bylo gorzej
To będzie drobniutka i zgrabna dziewczyna ) Już kolejki kawalerów powinny się ustawiać )))my jeszcze ponosimy,bo dopiero zaczeły byc dobre...pare rzeczy mamy jeszcze z rozmiaru 56
no nieźle ! ja mam pare rzeczy na 74 i sie zastanawiam kiedy one będą dobre,bo są takieeeee dużeeeeee ;-)piszecie o rozmiarach, a my tu na 80 jedziemy!
no nieźle ! ja mam pare rzeczy na 74 i sie zatsanawiam kiedy one będą dobre,bo są takieeeee dużeeeeee ;-)
Pauluś Alusie to wielkoludy